Speltips: Mot Detroit!

Goood lördag kamrater!

Vi gör en snabb genomgång från igår. Det var Opening Day i Detroit där Pirates gästade Tigers, en match som i början var väldigt frustrerande för vår del men tanke på att vi satt på Över 3.5 runs på Tigers. Redan i första inningen så spårade Nova för Pirates rejält. Hade absolut ingen som helst kontroll över sin fastball och mer eller mindre bara skickade iväg bollen för att den förhoppningsvis skulle resultera i en strike. Snabbt hade vi 3 man ute på bas med 0 outs och jag tänkte med detsamma att ''Det här började ju väldigt bra''. Nova kom dock ur situationen på något sätt och Tigers mäktade inte med en enda run i den inningen, otroligt kasst.

Vi fick dock in två snabba inningen efter och 2-0 på tavlan. Matchen fortsatte, Pirates vände till 4-2 och Tigers hade hela tiden emellanåt sina chanser men lyckades inte med den sista biten när det kom till att slå in personerna. Ytterligare en gång bjöd Nova in Tigers i matchen när han laddade baserna med 0 out och även där - lyckades han alltså gå ur inningen med inte en enda släppt run. Tror ni jag var frustrerad?

Men det slutade ju bra till slut när Pirates plockade in Feliz och stod för en bedrövlig insats där han släppte 4 runs på hits. Bra för oss. En riktigt galen match där bullpens fullstädigt gjorde bort sig och matchen slutade till slut 13-10 till Pirates fördel efter bland annat en helt sjuk nionde inning.

Var ska vi ikväll? Jo - jag har valt att åka till Detroit igen eftersom Tigers ställer upp med självaste Fulmer. Esset.

_________________________________________

DET Tigers - PIT Pirates

Speltips: DET Tigers ML @1.813

Värdering: 6/8 units

Bolag: Pinnacle

Spelstopp: 19:05

_________________________________________

Startande för PIT Pirates -

Trevor Williams, som förra året gick för en 4.07 ERA över 25 starter. Fick med sig 150 innings där han blev noterad för 117 strikeouts och landade på en 1.31 WHIP.

Williams gör sitt tredje år i högstaligan och tillsammans med Pirates. Hans första år fick han starta en match och hoppa in 6 gånger, bedrövliga insatser rakt igenom och som han nog helst gärna glömmer. Gjorde Förra året bättre ifrån sig och fick något bättre siffror men inte ens det är några siffror man riktigt skryter med och då inför denna säsongen ska det ju sägas att han inte har sett något bättre ut. Faktum är att han under springtraining i år såg ut som att han återigen var tillbaka till ruta ett och hans första säsong. Gick 15 innings, släppte 18 hits och 13 runs samtidigt som han skickade iväg 6 walks. Enda bra laget han mötte var Red Sox och nu säger jag inte att Tigers är bra, men han får nog heller inte en lätt uppgift med tanke på hur Tigers såg ut offensivt i gårdagens match.

Startande för DET Tigers -

Michael Fulmer, som förra året gick för en 3.83 ERA över 25 starter. Fick med sig 164 innings där han blev noterad för 114 strikeouts och landade på en 1.15 WHIP.

Här har vi honom, esset. Gör likt Williams sin tredje säsong i ligan tillsammans med Tigers och har totalt sett över dessa två åren verkligen bättre siffror och statistik än vad Pirates-pitchen har. Lite extra kul att jämföra dessa herrar just för att båda har varit i ligan lika länge men Fulmer har kastat enormt mycket mer än vad Williams har. Han höjde sina siffror något förra året jämfört med säsongen innan det, men då ska det sägas också att Tigers var fullständigt under isen förra säsongen och inte minst i det defensiva spelet. Fulmer gjorde 17 innings detta springtraining, släppte 12 hits 4 runs och walkade endast 2. En 0.82 WHIP. Många blev förvånade över att Fulmer inte fick Opening Day-matchen i och med att han är den folk förväntar sig levera mest denna säsongen. Såg som sagt riktigt vass ut under springtraining och har bra fina chanser att göra en pang-match i hans första start.

Stökigt möte igår alltså där vi fick se hela 23 runs, nu tror jag definitivt inte att vi kommer få se lika många runs i kvällens möte och det beror först och främst på Fulmer. Däremot är jag övertygad om att Tigers kan ge honom en vinst genom att störa en redan osäker Williams och utnyttja sina chanser betydligt bättre än vad man gjorde i matchen igår. Jag pratade också igår om hur spelarna som slog efter varandra skulle slå, man slog fantastikt bra och jag är övertygad om att man kan forsätta på samma spår när man ikväll ställer upp exakt likadant förutom att man byter catcher.

Pinnacle ger oss 1.813 på en hemmavinst, taget!

/Stefan Tirnanic

@MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt