Speltips: Mot Detroit!

God fredag och glad påsk kamrater!

Vi kör en liten genomgång från gårdagens Opening Day där vi hade två spel ute. Red Sox att vinna sin match och Red Sox att gå över 3.5 runs i matchen totalt. Det började väldigt bra med att Red Sox relativt tidigt i matchen tryckte in 3 runs på Archer som pitchade för hemmalaget. Sale var som väntat extremt stabil i sin pitching och höll Rays på en nolla offensivt så länge han kastade och det gjorde lite där och då att jag faktiskt tänkte att det här kommer utan tvekan gå i Red Sox fördel.

Inte blev min känsla heller sämre när man dunkade in 4-0 och våran spel såg nu även stabilare ut. Men, vad hände? Jo - Joe Kelly hände. Vi går till åttonde inningen, det har varit hur coolt som helst och pitchingen var fantastisk. Men när Kelly kom in hände något - han hade absolut noll kontroll över sina kast och släppte ganska så direkt en run. Walkade 3 killar och vips så låg vi riktigt risigt till. Det dröjde inte länge innan han blev plockad men trots det var skadan redan skedd och som resulterade i att Rays vände matchen från 4-0 underläge till 6-4 ledning. Allt detta under åttonde inning - total kollaps av bullpen som annars kastar ruskigt stabilt och bra. En chock rakt av och vi fick nöja oss med endast en vinst utav våra spel.

Minus igår men vi kör vidare ikväll när vi åker mot staden Detroit. Tigers tur att ha Opening Day när Pirates gästar efter att matchen igår tidigt blev inställd på grund av regnigt väder.

______________________________________

DET Tigers - PIT Pirates

Speltips: DET Tigers Ö 3.5 Runs @1.68

Värdering: 6/8 units

Bolag: bet365

Spelstopp: 19:00

_______________________________________

Startande pitcher för PIT Pirates -

Ivan Nova, som förra året gick för en 4.14 ERA över 31 starter. Hade med sig 187 innings, blev noterad för 131 strikeouts och landade på en 1.28 WHIP.

En medioker pitcher som förra året fick en alldeles lysande start på säsongen. Gick lite upp och ner efter det där han höll en ojämn nivå alltifrån fantastiska starter till sämre starter. Avslutade inte sina sista tre månader bra och det var just dessa månaderna som gjorde att han blev av med sina bra siffror och istället landade på den ERAn han tillslut fick. Form på Pirates-pitchern nu då? Jo...under försäsongen gick han 13 innings där han släppte 17 hits och totalt 9 runs under sina innings. Han walkade inte vidare många vilket är bra för hans del men det är också lite därför man har som motståndare lyckats få så många hits och runs på honom. Nova kastar nämligen väldigt mycket runt mittzonen i strikeboxen vilket givetvis resulterar i att han inte utmanar batters vidare mycket utan att de på så vis får det lättare att dra iväg hits som i sin tur resulterar i runs.

Hade Tigers inte haft en så bedrövlig bullpen som man har hade man nästan kunnat tänka sig att plocka ML på hemmalaget, så pass mycket bör man kunna störa Nova. Men som jag skrev så har man alltså ett fullständigt kasst bullpen och även om man leder med 6-2 kan det ganska lätt fallera där. För att störa Nova ska inte vara några som helst problem, att få in 3 runs på Pirates pitchern och 1-2 på bullpen är det mest sannolika scenariot.

Då tänker kanske folk och undrar lite hur deras offensiva styrka är. Tigers låg top 10 när det kom till offensiv styrka under springtraining, man snittade strax under 5 runs per match och slog gemensamt i 0.279 AVG. Man har tappat en hel del spelare men står fortfarande kvar med vad jag tycker ändå är fullt kapabla spelare till att producera framåt och för att kunna vinna matcher. Man har Candelario, stjärnan Cabrera, Castellanos och Martinez som alla slår efter varandra i kvällens match. Den uppställningen man har ikväll ska vara fullt redo för att störa Nova och vinna årets första hemmamatch med minst en fyra uppe på deras run-tavla.

Bet365 ger oss 1.68 på att Tigers går över 3.5 runs, taget!

/Stefan Tirnanic

@MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt