För er som missade mitt inlägg igår är det bara gå in på min twitter @icemanbets och läsa det, oddsen har droppat men kan vara bra att kolla in på Pinnacle/365 odds ifall det kommer upp lite. Idag blir det mer Call of Duty, ännu ett till dubbelspel.

eUnited - EnVy

eUnited - Luminosity

CWL Atlanta spelades i helgen där vi fick se som man nästan alltid kan garantera när det gäller CoD, även lite drama. Det finns en form av överenskommelse bland lagen att man inte använder vissa saker som förstör spelet, som t.ex M1 Garand, när eUnited förlorar två första inledningsmatcherna tweetar Clayster ut att han kommer bryta överenskommelsen. Man vinner 6-5 sista kartan mot eRa och alla höll med om att det enda anledningen att man lyckades vinna här var pga man använde saker inte motståndarna gjorde. Clayster bad om ursäkt efteråt på twitter till eRa och erbjöd att skänka sin vinst från turneringen till dem, han har uttalat sig flera gånger sedan turneringen att han vill byta lag. Förstår att efter hur han har presterat och man radar upp förlust på förlust att han vill att något ska hända och blev lite för desperat. Han verkar vara rejält nere efter turneringen och har tweetat officiellt att han satt på sitt hotellrum och kollade igenom lagets matcher och det gjorde honom "deprimerad", finns inget annat sätt att tolka detta på än att Clayster har gett upp med detta laget. Han är fast i eUnited under onlineligan i ett lag som han inte vill vara kvar i, man gjorde en hyfsad bra LB där man faktiskt slog Splyce 3-2, EG 3-2 och Mindfreak 3-1. Detta är dock lag som inte har mycket att sätta emot de stora lagen som EnVy och LG just nu.

Man får nästan anta att detta laget inte kommer spela ihop när man får möjligheten att byta linor, därför kommer dessa matcher i onlineligan inte ligga högsta prio för eUnited. Att man vinner en respawn mot EnVy/LG ser jag som väldigt liten, där även SND är med i spelet som just nu talar mer mot eUnited än för. Att man får 1.90 och 1.85 på -1,5 på båda detta spelen är alldeles för högt.

Spel: EnVy -1,5 @ 1.90 & LG -1,5 @ 1.85 (Finns på bet365 till lite lägre odds)

Spelstopp: 2018-03-16 02:30

Liga: CWL Global League

Bolag: Coolbet

Units: 2.5/5 båda spel

Alla rekar
EnVy -1,5
2018-03-16 02:30
EnVy - eUnited
2.50 u
-2.50 u
Luminosity -1,5
2018-03-15 04:00
Luminosity - eUnited
2.50 u
2.13 u
Ett inlägg av
Icemanbets Icemanbets
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Registrera dig
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Glömt lösenord