Speltips: Roma - Shakhtar Donetsk

Champions League är tillbaka och så är även #1x2live som ni följer på Twitter samt Youtube. Här ska vi gå igenom matchen i Rom dit Shakhtar Donetsk rest för returmöte med Roma.

Ett Roma som inledde matchen i Ukraina på ett övertygande sätt, man kom runt flankerna effektivt och hittade in med bollar jämt och ständigt innan man tillslut fick hål på hemmalaget när sensationen Cengiz Under målade i den 41a minuten. 1-0 i halvtid var i underkant men när andra halvlek drog igång var det som om lagen blandats om och nu var det Shakthar, som möjligtvis blivit varmare i kläderna, som dominera. Skyttekungen Ferreyra snurrade bort Manolas och kvitterade som sedan följdes upp utav en magnifik frispark utav brassen Fred. Precis som Roma i första halvlek kunde Shakhtar gjort fler och en storspelande Alisson höll Romlaget kvar i matchen.

Nu vänder returen och Roma är stora favoriter, man har hunnit med att förlora helgmatchen precis efter möte 1 mot Milan men sedan kurerat sig med en imponerande 4-2 seger i Neapel samt 3-0 i fredags mot ett svagt Torino. Torinomatchen innehöll en del problem trots allt, där ett förlösande mål utav Manolas fick igång motorerna och när sedan Torinos tränare Mazzarri tog ut Iago Falque var det Roma som tog över helt.

Shakhtar har kommit igång efter sin vintervila och har hunnit med att spela tre ligamatcher efter lagens möte i Ukraina och således är matchformen i gott slag, man har inte heller haft några problem att avverka de Ukrainska bonnlagen och dessutom kunnat vila spelare med full fokus på returen här.

Jag tycker också att bortalaget är rejält underskattade här, jag är inte övertygad trots Romas två senaste vinster om att man riktigt är redo för att köra över en sån Europavan motståndare som Shakhtar, där jag hyser stor oro för både mittfält och försvar. Ett Shakhtar som är otroligt bra i sin speluppbyggnad och att komma till chanser ska kunna hota Roma samtidigt som jag håller bortalagets tränare Fonseca högre än Romas dito, där han framförallt har fler verktyg i sin låda för att förändra matchbilder, något som Di Francesco haft svårt med. Kommer Roma in i den här matchen fel, då får laget en riktigt tung helg.

Shakhtar Donetsk +1.0 blir mitt spel här till 1.85, den linan tycker jag är väldigt generös och den modige går för en ännu tuffare sådan, Pinnacle är sidan med oddset. Lycka till!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt