Liten analyse til kampen mellom OKC og Sacramento Kings. En rolig NBA natt med kun fire kamper, men vi skal a forsøke å tjene litt pæng uansett. Inne i en god periode, selv med litt lite marginer igår så klinket vi inn på 0, og det er ikke alltid at det er så dårlig. 

Westbrook har virkelig steppet opp returspillet sitt igjen, og spiller med mye mer energi nå enn han gjorde en periode i februar. Han er over dagens returlinje i 7 av sine siste 9, og jeg gir han store sjanser for å legge til mer på den statistikken idag. 

Sacramento Kings er på ingen måter et bra reboundinglag i mine øyne, men de klarer seg nogenlunde ok uansett. Litt overraskende at de sliter såpass, og lag som OKC som er utrolig gode på offensive returer utnytter det veldig ofte. Westbrook snitter 14.3 returer over tre kamper mot Sacramento denne sesongen, og jeg tror han er oppe rundt der igjen idag. Han har hatt 12, 15 og 16, så det er ikke slik at han har en match hvor han dro ned 20 for å heve snittet. Han ligger alltid der oppe mot Sacramento. 

OKC kjemper om plasseringene inn mot sluttspillet, og tok en viktig seier mot Spurs sist. Det lukter nok en liten letdown her, og jeg tror faktisk ikke at det blir så enkelt som det oddsen tilsier. OKC vinner denne, men jeg tror som sagt at Westbrook må i aksjon også i fjerde quarter her. 

Steven Adams har også slitt med en liten skade, og i stedet for å gå etter de tøffe returene tror jeg han kommer til å bruke mye tid på å boxe ut WCS, og la Westbrook plukke ned de enkleste returene. Dette er også et Kings lag som skyter ganske dårlig, men mye, noe som gir endel returer. 

En annen viktig sak er at OKC har tre dagers hvile, noe som bør tilsi at Westbrook kommer ut med mye energi her. Det pleier han som regel i disse kampene mot antatt svakere motstand. Da står det verre til med f.eks. Melo som virker helt umotivert i de matcha. 

Westbrook har hamret seg inn over denne linjen i 3/3 matcher mot Kings med god margin, og det tror jeg han gjør idag også. 

Westbrook over 10 rebounds @ 1.75 Coolbet. 8 units. 

Alla rekar
Westbrook over 10 rebounds
2018-03-13 01:00
Oklahoma City Thunder - Sacramento Kings
8.00 u
Push
Ett inlägg av
Toricharito Toricharito
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Registrera dig
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Glömt lösenord