Dags att reka igen!

Varit borta från skärmen ett tag efter en välbehövlig semester och har nu samlat krafter för kommande events. Rätt in i hetluften kan man säga när WESG dyker upp mitt framför en.

Detta event har radats upp av en del misstag, bland annat spelarhotellen som varit skit för vissa lag men också ett antal lag/spelare som inte tycks dykt upp alls, mest noterbart är väl Ukrainas lag med s1mple i spetsen men också att varken hooch eller flamie kommer dyka upp och spela för Ryssland. Utöver dessa två tungviktare skippar även ett lag från Algeriet turneringen samt ett asiatiskt lag.

Redan här har vi en ganska kass turnering framför oss men lagen som är kvar ser nog detta som en riktigt chans på saftiga pengar och motstånd. Vinnaren kammar hem hela 800.000$ och favoriterna är rätt få. SK, Cloud9, Fnatic är väl de egentliga utmanarna i denna turnering.

Två andra lag som absolut kan ha en chans, men som troligtvis inte går hela vägen, är GODSENT och AGO. Två, bra lag, men lag som inte har allt som krävs för att gå långt. Blir en tuff men intressant turnering för dessa två lag.

Ett intressant möte mellan dessa lagen inträffar också. Dessa lagen har lyckats att hamna i samma grupp tillsammans med asiatiska BOOT och amerikanska Swole Patrol och helt ärligt talat så ska de två förstnämnda ha denna gruppen alla dagar i veckan. Det enda viktiga från matchen mot varandra är placeringen i gruppen och således motståndet de kommer få möta i nästa runda.

Att hitta en vinnare i en match mellan dessa två lag är inte alltid lätt, speciellt när man vet hur ofta GODSENT skräller men också fullkomligt slänger matcher. Lika ofta vet man att AGO alltid presterar och när dom inte gör det så har dom ändå en sanslöst bra lägsta nivå.

Problemet vi ser nu dock är att AGO inte ens är i närheten av sin lägsta nivå. Laget presterar inte alls och är i en svacka man sällan skådat och en svacka som laget aldrig befunnit sig i. Det tycks ta extremt hårt på psyket då laget åker på förlust på förlust just nu.

Det kan på riktigt vara svårt att återställa mentaliteten när man förlorat mer än hälften av sina 10 senaste matcher och efteråt praccat för att jobba på misstagen och se att de inte löser sig. Att sedan åka hela vägen till Kina för att hoppas, och tro, att det ska göra saken bättre kanske är långsökt. Vinna matcher kommer dom göra men frågan är hur bra det kommer att gå för polackerna. Helt klart så har dom ett bra lag och är en egentlig utmanare för plats nummer ett - i bra form, men som det ser ut nu är allt väldigt mörkt.

GODSENT å andra sidan ser helt motsatt ut. De see hungriga och motiverade ut, något de inte gjort på evigheter. Kanske är det för deras två nya värvningar kallade Broman och Hampus, kanske är det något annat, men det ser bra ut både på plan och resultatmässigt.

Laget har bra form och bra statistik den senaste tiden. Laget har även hunnit med att slå ovannämnda polackerna en gång redan samtidigt som de slagit ut självaste NaVi för att kvala in sig till ECS.

Svenskarna ser riktigt hungriga ut och fortsätter att leverera och i all sanning så ser det inte ut att vända neråt ännu. Det är en våg man vill rida på då man vet om talangen som finns i laget. Där finns stabilitet, trygghet och skicklighet och när det äntligen bevisas av laget själva så är dom svårstoppade.

De ser definitivt ut som att de är på eventet för att vinna och då kommer det krävas både ett bra lag och ett lag med bra form och mentalitet. Just nu har polackerna inte det sistnämnda.

Speltips: GODSENT ML

Liga: WESG

Bolag: Betway

Units: 2/5

Odds: 2.30 (finns hos bet365 till 2.25)

Spelastopp: TISDAG 10:00

Alla rekar
GODSENT ML
2018-03-13 10:00
GODSENT - AGO
2.00 u
2.60 u
Ett inlägg av
Alive Alive
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Registrera dig
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Glömt lösenord