Speltips: Dubbelspel inför ikväll

Båda mina gruppspel-inlägg från i torsdag och onsdag har droppat rejält, finns lite mer att ta på EnVy spelet till 2.75 att vinna grupp D. Mycket esport som pågår nu och det är väldigt roligt, har hittat två spel idag som jag tror enormt mycket på. Väldigt mycket att hämta här:

OpTic - eUnited

Skrev ett långt inlägg om Clayster för någon månad sen, en liten historia-inlägg om den spelaren jag har imponerats mest av inom esportvärlden, alla kategorier. Jag skrev då att jag trodde på att eUnited skulle få en vändning, i princip bara på Claysters historik, han är en spelare som vägrar ge upp och kommer ständigt överraska underifrån. Eunited har dock inte alls levererat sen dess, man har floppat rejält i ligan och jag tror att det kommer komma en spelarförändring snart i laget, alternativt att Clayster hittar helt nya spelare att spela med. Det skedde dock en tragisk situation då Claysters pappa blev allvarligt sjuk och ligger på sjukhus utan att veta hur det kommer gå, man visste inte ens om Clayster skulle kunna spela på eventet men meddelade igårkväll att han kommer åka iväg och spela, värdet här går inte att blunda för trots situationen är som den är. Han sitter hela tiden och är beredd på ett telefonsamtal som kan göra att han behöver åka iväg, förståeligt att han inte kommer vara helt fokuserad, speciellt med tanke på Claysters ADD diagnos som kan göra att oväntade saker sker och han är en spelare som inte kan ha saker som distraherar honom under matchens gång. Det gör ont att se den personen man vill ska sitta på tronen i denna situation, att även spela emot honom under dessa förutsättningar gör ännu ondare. Jag hoppas och är säker på att Clayster kommer komma ifrån detta, som han gjort så många gånger förut.

Heroic - GODSENT

Vi började under ECS kvalen att spela att GODSENT skulle vinna över AGO, vilket det gjorde. Det har sedan dess imponerat med tanke på deras odds, man spelade väldigt jämnt med NaVi där man förlorade 2-1, där karta två gick till övertid. Jag förstår inte hur bolagen kan lägga GODSENT så högt i oddsen som det är, deras stjärnor Brollan och Twist är två killar som är enormt duktiga online som vi även sett under kvalet. På LAN har dom korrekta odds, men när dessa två relativt oerfarna spelarna spelar online är dom enormt mycket bättre än vad oddsen visar. Man spelar väldigt jämnt med NaVi och AGO hade ingenting att säga till om, här möter man ett Heroic som är väldigt ojämna i sitt spel. Oddsen är lite för höga, GODSENT är minst lika bra en sådan här match som Heroic.

Spel: GODSENT @ 2.22 och OpTic -1,5 @ 1.85 (Coolbet)

Spelstopp: 2018-03-09 18:00 (GODSENT) 20:00 (OpTic -1,5)

Liga: CWL Atlanta & ECS Qualifier

Bolag: Pinnacle

Units: 2/5 (GODSENT) 3/5 (OpTic -1,5)






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt