Speltips: Australien är på besök

Förra reken satt även den, ser en liten trend över att mina CS-spel som jag skriver inlägg om brukar ofta sitta, medan dom jag bara lägger in i spelboken sitter inte lika frekvent. Brist på analys eller varians? Vem vet, får börja skriva mer inlägg helt enkelt. Om ni missade det på twitter kommer jag börja skriva om League of Legends samt lite DotA2 också, istället bara för att lägga in dom i spelboken. Dock kommer det främst vara CS/CoD som postas här, nu kommer en gammal favorit tillbaka: Call of Duty!

eRa Eternity - Mindfreak

Detta är en väldigt intressant match, eRa som består egentligen av fyra stycken unga talanger som alltid hållit till i SnD-scenen eftersom de har varit underåriga har tillkommit på den stora scenen inom Call of Duty. Ricky, Ferocity, Decemante och Bevils har alla varit väldigt framstående SnD-spelare som spelas karta 2, Ricky är den enda som gjort något framstående på den stora MLG-scenen tidigare innan detta event. Det är ett lag med otrolig potential i laget men saknar rutin och erfarenhet, man kan även se fortfarande en tendens att man inte kan hålla lugnet när det väl gäller som ofta SnD-spelare och unga spelare har. Man har ett högre temperament och är riktigt farliga när man spelar i medgång men inte alls lika duktiga att vända en motgång till medgång. Nu har man börjat 0-3 med 2-9 i kartor spelade, det man dock ska notera är att man mött riktigt bra lag. En förlust mot OpTic 1-3, en mot Echo Fox 1-3 och 3-0 mot Team Kaliber, de tre bästa lagen i världen just nu bortsett från Rise. Man är ett väldigt bra SnD-lag där man väldigt ofta tar andra kartan, kan vara jobbigt för ett lag som Mindfreak med fyra bra inviduella spelare men kanske inte samma struktur som eRa har.

Mindfreak som är ett lag från Australien har varit med och skrivit Call of Duty-historia sedan länge, inom Call of Duty har det enda sedan 2011 varit USA som är den bästa världsdelen, men varje år från 2011-2015 var det frågan om när EU skulle börja utmana och få in en top8 placering på Cod Champs, det blev Australien 2015 som skulle bli före när Mindfreak kom sexa bortsett från Epsilon 2013 där nivån på turneringen inte alls var lika hög om man jämför med 2015. Detta lag kom ifrån ingenstans, ingen hade räknat med att de skulle gå från gruppen och man gick såpass långt. Senare CoDs ligger EU hästmil före, Mindfreak är ett väldigt ojämnt lag där man har en hög högsta nivå och en låg lägstanivå. Jag tror dock man känner att inviduellt är man starkare än vad eRa är, man ligger 0-2 i ligan med 1-6 i kartor. Man har mött Red Reserve och Rise, även dom enormt bra lag som är uppe i världstoppen. Det man kan säga är dock att Mindfreak utmanade Red Reserve på respawns vilket är ett enormt styrkebesked, 30 poäng på första HP, vann CTF 4-3 och förlorade hyffsat stort med 65p på fjärde kartan och förlorade 6-5 på SnDn. Laget är väldigt underskattat när man möter de lite sämre lagen i ligorna, man har ofta inget att säga till om när man möter top5 lag i världen. Dock är man väldigt underskattad när du möter runt t12lagen, vilket knappt eRa är. Oddset ligger för högt och vi sitter fastspända 22:00 på twitch.tv/callofduty för att backa våra australienare.

Spel: Mindfreak @ 3.00

Spelstopp: 2018-01-25 22:00

Liga: CWL Global League

Bolag: bet365

Units: 2/5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt