Speltips: Kontroll vs Hawaii

God eftermiddag!

Bloggspelet på Palestino -0.5 satt rätt så stabilt även om det blev lite skakigt mot slutet. 1-0 blev slutresultatet och Palestino har fått välbehövligt andrum i nedflyttningskampen. Skönt att det gick vägen då oddset sköt iväg rejält under dagen. Anyhow, superhelgen fortsätter och idag skall jag skriva lite om ett spel i Mexico. Glöm inte bort att kolla i spelboken efter andra spel. Vamos!

Tigres - Leon - Liga MX Playoff

Avspark: 26 november 02:00

Intressant möte mellan två lag vars spelidéer är varandras motpoler och ett dubbelmöte som lever i allra högsta grad efter 1-1 i det första mötet.

Tigres och Leon är nog dem två lagen som skiljs mest på diverse plan bland lagen som ställs mot varandra i playoffen. Hemmalaget är det laget som har högst bollinnehav av samtliga i ligan (dominerar bollen 30.9 minuter/match) och det laget som slår flest passningar per match. Men tro inte att det är tråkigt och onödigt bolltrillande vi får se, åh nej. Tigres är även det laget som tar flest avslut på mål och laget som har högst passningsprocent i ligan. Framåt gör de nästflest mål av alla i bakåt släpper man in nästminst mål. Vi snackar om laget som kontrollerar matcher bäst och som känns stabilast av alla, trots att man "bara" slutade tvåa i serien.

Tigres är annars det rikaste laget i den mexikanska ligan och kan erbjuda löner i klass med klubbar från dem största europeiska ligorna. Tack vare det har klubben kunnat ha samma stomme i flera år, vilket är en stor fördel i en liga där många spelare hoppar till höger ohc vänster. Även på tränarsidan har man haft sitt på det torra i ovanligt många år. Duktiga brassen Ricardo Ferretti har styrt skutan i dryg SJU år och tagit klubben till flera ligatitlar och silvermedaljer i både Copa Libertadores som i CONCACAF Champions League. Vilket kanske inte är så konstigt när man sitter på en otroligt namnstark trupp. Eller vad sägs som Enner Valencia, Gignac, Eduardo Vargas och Nahuel Guzman? Alltså landslagsspelare för Ecuador, Frankrike, Chile och Argentina. Krydda det med ett antal meikanska landslagsspelare och andra högkvalitativa lirare så förstår ni att det är en ständig contestant till alla titlar.

Om Tigres är ett stabilt lag så kan vi konstatera att Leon är det motsatta. Med nästminst bollinnehav i hela ligan, dvs inte enbart bland playoff-lagen, kan man även utan att se någon utav deras matcher konstatera att det är ett lag som spelar ett rakt spel. Det raka spelet ger bra utdelning offensivt men det gör dem också sårbara bakåt när det skall ställas om till anfall så snabbt man bara kan. 23 insläppta på 17 matcher är i klass med lagen från den undre tabellhalvan och alldeles för dåligt för att kunna vara en titelutmanare på riktigt. En spelare som har en stor del i dem insläppta är målvakten Yarbrough. Tänk er en målvakt som försöker efterlikna Neuer och Ter Stegen, men som inte ens har hälften av deras talang. En målvakt vars attityd många gånger kommer i vägen, att han är lite för kaxig för sitt egna bästa på plan och som dessutom är alldeles för ostabil.

Leons form inför slutspelet var långt ifrån bra och de hade endast 1 vinst på dem 6 sista matcherna fram tills dess. Skadeproblemen som de drogs med den sista månaden lämnade Leons tunna trupp kraftigt försvagade, något som avspeglades ganska rejält på resultaten. Inatt är läget inte bättre då Jorge Pereyra och Osvaldo Rodriguez är fortsatt skadade. Även Cerato och Montes är tveksamma till spel. Inge vidare.

I och med att det första mötet slutade 1-1 så är det fördel Tigres. I och med att Tigres slutade högre upp i tabellen så går de vidare vid vinst samt vid kryss om slutresultatet blir 0-0 eller 1-1. Det betyder alltså att Leon måste framåt i det här mötet vilket Tigres kommer att utnyttja. Förutsättningarna och Leons instabilitet kommer att ge oss en matchbild som bör falla Tigres helt i smaken. Hemmastarka Tigres är det klart bättre laget här och jag blir inte förvånad om Tigres vinner med ett par mål. Således blir spelet Tigres -0.75 vilket plockas hos Pinnacle till 1.86. 3U as usual.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.