Speltips: UFC 217- Stående monster

Ett snabbt inlägg får det bli är ju trots allt den galan med bäst kort på hela året inatt. Just nu är jag inne i en tuff arbetsperiod så inlägget kanske blir kortare än vanligt.

Jedrzejczyk- Rose Namajaunas jedrzejczyk att vinna via dec 1.72 bet365 3u

Jedrzejczyk från polen är den bästa kvinnliga fightern i UFC just nu. Hon är en av de bästa stående både på herr och damsidan som UFC har i sin roster. Hon är ett riktigt monster stående. Hon har sin grund i Muay Thai och hon har lyckats bra med att få in den grunden fint i sin mma stil. Hon är som sagt väldigt teknisk. Nästan omöjlig för motståndarna att läsa. Hon har visserligen ingen större kraft i sina slag men en hög output som kan stoppa motståndare. Sedan hon började träna med ATT har hon utvecklat sin brottning framförallt sitt nedtagningsförsvar men även att ta sig upp från rygg. I början av hennes UFC karriär var just detta hennes svaghet men nu är den nästan utraderad. Visst hennes BJJ är fortfarande inte på toppnivå men den är helt okej och dessutom är det väldigt svårt att ta ned henne.

Namajunas då. Hon är 25 år gammal och en duktig utövare. Hon är dock lång ifrån Jedrzejczyks nivå. Namajunas starkaste del i mman är hennes BJJ. Hon är vass på marken och har bra teknik på sina strypningar men också en fin specialité med sina flying armbars. Hon är absolut inte dålig stående men mot en sådan motståndare som polskan räcker det inte till. Hon är bra i clinchen och kan göra en del skada men jag tycker polskan är bättre. Rose måste få matchen till mattan för att vinna. Hon har fina nedtagningar. Väl på marken har hon bra transitions och sweeps. Hon har ett flyt som få i den kvinnliga MMAn har. Hon är också duktig på att skapa distans och få in en del hårda slag. Så för att vinna matchen måste hon få matchen till mattan.

Jag tror ändå att Jedrzejczyk vinner detta ganska enkelt. Hon kommer kunna jobba med sitt stående från distans. Hon har en bra jabb som hon kommer använda sig utav för att hålla Rose borta. Rose är dock en tuff tjej och Jedrzejczyk saknar som sagt kraft i slagen. Jag tror att detta går tiden ut och att Jedrzejczyk vinner på poäng.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt