MMA Tips - Betting, speltips och rekar

Fightingsporter och MMA i synnerhet är något som ligger oss på 1x2.se varmt om hjärtat. Med vår egna svenska Alexander Gustafsson tillhållandes i världstoppen under många år, så har sporten också växt lavinartat i de svenska folkhemmen, såpass stort att den nu visas på bästa sändningstid med jämna mellanrum.

--more-mobile

MMA och fighting-galor som UFC hålls tyvärr inte dagligen, men under de helger som galorna är LIVE, så ser vi på 1x2.se till att alltid ha nya och spelvärda speltips redo. Utöver MMA så gör vi vårt bästa för att få fram speltips även på andra fightingmarknader, likt boxning.

Häng med på 1x2.se framöver för de bästa speltipsen på MMA!

Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+ Endast nya kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% riskfritt upp till 500 kr
9.4
+18 Min insättning 200kr | Regler & villkor gäller | Vinster från Free Bet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se
100% upp till 500 kr
9.2
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.
Få 100 kr gratisspel
9.1
18+ år. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus – Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.

MMA Betting - Mixed Martial Arts

Mixed Martial Arts (MMA) är en otroligt populär kampsport som har vuxit med stormsteg. MMAs historia sträcker sig tillbaka till antikens Grekland, där pankration var en tidig variant av MMA. Till skillnad från MMA som vi känner sporten idag var i princip allt tillåtet i pankration - förutom att använda vapen. Sporten förbjöds tillslut då den ansågs vara för brutal. MMA har även anor från 1900-talets Brasilien, under namnet ‘vale tudo’ som betyder “allt är tillåtet”. Idag är sporten mer kontrollerad och reglerad, där utövarna bär handskar, tandskydd och suspensoar, och genomgår en läkarkontroll före och efter matchen för att kontrollera deltagarens hälsa.

Vad finns det för MMA spel?

Det finns olika speltyper för dig som är intresserad av MMA betting. Vanliga MMA speltyper är att betta på matchvinnare, singlar, dubblar, tripplar, rondspel, livespel och avslut. När du spelar på matchvinnare lägger du ett bett för vilken utövare i matchen som du tror kommer vinna. Singlar, dubblar och tripplar är benämningen på speltyp du lägger, där singel innebär att du lägger ett MMA spel på en enda match. För dubblar lägger du ett kombinationsspel på flera spel. För kombinationsspel kan oddsen ofta bli högre, då du måste vinna båda matcherna för att få kamma hem din vinst. Det blir därmed en högre risk, men även chans för en högre vinst. Samma princip gäller för tripplar, där du lägger ett kombinationsspel på tre matcher, där du måste vinna alla matcher för att ta hem vinsten. Denna speltyp är till fördel för dig som är riktigt inbiten i MMA betting, och har koll på utövarnas fysiska förmåga och spelstrategi.

I ett så kallat rondspel så bettar du på i vilken rond du tror att matchens avgörande kommer. Även i denna speltyp har du en stor fördel som spelare om du har koll på spelarnas historik, och matchstatistik för i vilken rond de brukar ta hem eller förlora matchen. Det finns vissa spelbolag som erbjuder livebetting för MMA. Då har du möjlighet att lägga dina spel medan matcher pågår, och du kan även i vissa fall justera ditt spel under matchens gång.

Hos 1x2 hittar flera spelbolag med bra oddsutbud för MMA betting - däribland LeoVegas, Bettson, Betsafe, William Hill och bet365. Här kan du läsa om alla våra spelbolag!

Vilka regler finns i MMA?

Många sporter definieras vanligen med regler för vad deltagarna får göra. MMA skiljer sig från denna devis genom att istället ha regler för vad deltagarna inte får göra - det är med andra ord väldigt mycket som är tillåtet inom sporten. Reglerna skiljer sig något mellan olika organisationer inom MMA, men deltagarna får överlag inte göra slag mellan benen, skalla, peta i ögon, sparkar i huvudet om motståndaren ligger ner, slag mot strupen eller nypas, bitas och spotta.

MMA Betting tips

MMA betting är oerhört populärt och har på senaste år vuxit inom bettingvärlden. Som för andra sporter är en stor fördel att vara påläst om sporten, följa matcher och vara uppdaterad om de tävlandes form, prestationer och historik. Det är även en fördel att ha koll på utövarnas spelstrategier, vilken vinnande strategi de brukar ha mot sin motståndare och vilka typer av grepp och slag som de förlorar på. Helt enkelt utövarnas styrkor och svagheter. Om du har bra koll på detta har du förutsättningarna för att kunna lägga vinnande spel. Läs även MMA speltips från experter i våra guider!

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Snabbare

100% upp till 1000 kr

+10 spinn i casinot

Hämta bonus
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
MrGreen

100% upp till 500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.