Speltips: Real Madrid är ute efter revansch

Tjena!

Lördagens spel på West Bromwich - Manchester City blev inget vidare då West Brom lyckades göra mål två gånger om. Vidhåller att över 2,00 var ett bra odds på West Bromwich att gå mållösa och det jag sett av matchen hade City god kontroll på matchbilden. Däremot hade de en del problem med West Bromwichs lite rakare långbollar och inlägg mot Rondón och båda målen är rätt så grova försvarstavlor. Tråkigt men sådant som händer och bara att blicka vidare mot en ny vecka med massvis av spännande fotbollsmatcher. Jag har lagt ut ett gäng tidiga spel i spelboken där jag tycker att Manchester City -1 och Real Betis -0,5 ser särskilt intressanta ut.

Innan vi går in på nästa helgs ligafotboll är det dock dags för Champions League-spel på tisdag och onsdag, där vi nu går in i den andra halvan av gruppspelet. Jag har tittat lite extra på matchen mellan Tottenham och Real Madrid, där det råder en del frågetecken runt båda lagen inför matchen. Tottenham har gjort en rätt så bra höstsäsong så här långt men ser ut att sakna sin stora stjärna och skyttekung, Harry Kane, som är högst tveksam till spel. Real Madrid å andra sidan har blivit bättre och bättre under hösten men gjorde förmodligen sin sämsta match för säsongen idag när de förlorade med 2-1 mot bottenlaget Girona. Därmed har Los Blancos åtta poäng upp till ligaledarna Barcelona som plötsligt blivit stora favoriter till den spanska ligatiteln.

Jag är inne på att Real Madrid ändå har rätt så goda vinstchanser i den här matchen och tycker -0,25 till 1,862 är i överkant. Dels så tycker jag den psykologiska biten är lite till Real Madrid fördel då de spelmässigt var mycket bättre än Tottenham i det första mötet och således borde ha ett litet mentalt övertag. Sedan kommer de också från en riktig plattmatch mot Girona idag där man kan misstänka att det blir en rejäl reaktion till den här matchen. Vad gäller den spelmässiga biten så tycker jag inte man ska hänga upp sig för mycket på Reals säsongsinledning. Jo, de har fyra poängtapp redan och är åtta poäng efter Barcelona men tittar man på de underliggande prestationerna finns det ingenting som talar för att de skulle vara sämre i år jämfört med förra året. Förra året hade Real tur med utdelningen i en hel del matcher och i år har det gått åt andra hållet istället under hösten. I poängtappen mot Real Betis, Valencia och Levante så hade man runt 20 avslut och klart flest målchanser i samtliga matcher.

Angående Spurs så är det ett lag som jag har höga förhoppningar på i det inhemska ligaspelet i år. Höstsäsongen har sett rätt så bra ut hittills och att de ligger åtta poäng efter ligaledarna Manchester City beror snarare på de senares fantastiska säsongsinledning än något annat. I mina ögon ligger mycket av Spurs framgångar hos tränaren Mauricio Pochettino som är oerhört skicklig både taktiskt och på att utveckla ett ungt och lovande spelarmaterial. Materialet som sådant är egentligen inte tillräckligt bra för att utmana om en ligatitel eller gå långt i Champions League. Vad gäller onsdagens match så är alltså den stora stjärnan Harry Kane tveksam till spel. Jag tror nästan inget storlag är så beroende av en enskild spelare som Tottenham är av Kane. Det ska dock sägas att det i nuläget är lite 50/50-läge så det kan vara läge att avvakta lite och se vad det kommer för information närmare matchstart. Det ska också nämnas att Real Madrid fortsatt saknar Dani Carvajal och förmodligen även Keylor Navas.

Jag tycker Real Madrid är lite på en annan nivå än Spurs i nuläget och med den senaste matchen i Madrid i åtanke så behöver nog engelsmännen spela upp sig en nivå om de ska undgå förlust igen. Utan att vara någon läkarexpert så sätter jag klar favorit på att Harry Kane inte spelar och då är -0,25 till 1.862 ett riktigt spelvärt alternativ. Vill man så avvaktar man ytterligare information men då ska man ha i åtanke att priserna kan ändras väldigt fort när definitiva besked släppts.

Lycka till vid rygg!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt