Speltips: CLG - Misfits

Virtus Pro plödje sig igenom G2 och vann tillslut med 2-1 i en riktigt spännande match som innehöll lite allt möjligt. Det bästa av allt är hur pass bra Virtus Pro var på att aldrig ge upp. De fortsatte gnugga och nötte ner detta G2 jämt och strukturerat enda tills G2 inte hade någon chans kvar. Riktigt kul att se!

andra sidan atlanten spelas det just nu semifinaler i WCA North American Qualifier med en plats till WCA Finals som är någon form av jippo-turnering som spelas i Kina i december. I kvällens möte spelar Luminosity - Complexity om en finalplats samt CLG - Misfits. Mina ögon riktas mot den sistnänmda då detta är ett möte som jag gillar. Dessa två lagen har nämligen en väldigt stor förmåga att spela oerhört slarvigt vilket resulterar i att det oftast blir både höga rundpoäng samt att båda lagen oftast får med sig en karta.

CLG är väl egentligen det bästa av båda lagen. Presterar ofta rätt bra men har ett oerhört stort problem med sitt slarvande som ofta gör att de tappar både det ena och det andra. Nästan lika ofta brukar de dock vinna tillbaka dessa tapp men det är inte alltid. Vad problemet är för detta laget är rätt svårt att säga. Kanske har de inte helt rätt mentalitet, kanske orkar de inte i längden, kanske har de inte rätt fokus, men något är fel och det är något de jobbar på.

Formen är rätt okej. Senaste tre matcherna har gått vägen för dom vilket alltid får ses som något positivt. Inte mött det absolut bästa motståndet heller men en vinst är oftast en vinst. Det bästa för detta laget är att det är online, ett ställe de är ökända för att prestera på.

Har en rätt okej map pool där Train är deras bästa map. Ogillar Nuke och bannar den rätt ofta, har dock enorma problem på Inferno som de försöker få bukt med. Spelar inte bra där, om man kollar till statistiken men spelet på själva banan ser faktiskt bra ut. Det svåraste för detta laget är dock som sagt deras slarvande vilket gör att de enkelt kan förlora sin bästa karta men vinna på sin sämsta. En ganska konstig känsla med andra ord.

Misfits i sin tur är rätt bra också. Inte lika bra som CLG men de har definitivt möjligheten att vara det ibland. Har enorma problem med slarv också samt inkompetenta spelare ibland. Vissa situationer är folk rent ut sagt hjärndöda i när det gäller detta laget. Det bästa med detta laget är dock att SeanGares spelar där. Oerhört duktig IGL med fantastiska taktiker och han ger helt enkelt mycket positivt till detta laget generellt sätt.

Har en bra form även dom med tre vinster på de senaste fem matcherna. Har heller inte mött världens bästa motstånd men sitter ändå rätt bra till i båten. Har visat att de bestämmer och nött ner motstånd som absolut kan skrälla mot detta laget i sig. Bra för självförtroendet.

Har en lite bättre map pool än CLG. Bästa kartan är Overpass tätt följt av Cache, två kartor CLG kan spela också men som de inte är lika bra på. Ogillar Cobblestone och bannar den rätt ofta.

Båda dessa lagen har mötts ett antal gånger. Faktum är att de mötts hela 13 gånger och Misfits har vunnit 7 av dessa gångerna. Notera dock att detta gäller kartor och inte matcher i sig, även om kartor numera representerar matcher som i tex ESEA.

Gällande kartor som spelas så kommer Misfits banna Cobblestone och CLG kommer banna Nuke. Detta lämnar oss till Overpass/Cache**/Mirage/Train/Inferno. Här kommer Misfits med största sannolikhet att plocka OverpassCLG är bättre på Cache och CLG i sig kommer välja Train. Här ska det redan stå 1-1**. Vem som tar vilken karta dock låter jag vara osagt då det likväl kan gå åt andra hållet.

Hur som helst så ser det rätt fint ut för ett överspel. Båda lagen är riktiga misstag och brukar förstöra för sig själva. Passar utmärkt när de möter varandra då detta, och mycket annat, lär leda till att de tar varsin karta från varandra. Har en relativt liknande map pool där möjligheten själv befinner sig också.

Speltips: Över 2.5 kartor

Liga: WCA North America Qualifier

Bolag: Betway

Units: 2/5

Odds: 1.95

Spelstopp: SÖNDAG 19:00






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt