Speltips: Dubbel från Kolmonen

Som vanligt så slutade gårdagens bloggspel i en förlust, när JJK förlorade med 2-0 borta mot RoPS. Annars helt ok dag igår, som slutade på lite över 4 units plus. Ny månad idag och nytt försök att sätta ett bloggspel. Mindre matcher idag här i Finland, vi har en match i Veikkausliiga, en match i Damernas Liiga och sen några matcher i Kolmonen. Har valt att vända blickarna mot Kolmonen idag, och kommer att ta en dubbel i blogginlägget

FC Futura – Töölön Taisto

TuPS – LPS

Spelstopp för dubbeln 14:00

Första matchen ut i dubbeln hittas i Kolmonen Helsinki ja Uusimaa 2 gruppen. FC Futura som för tillfället ligger på en andra plats i tabellen, 4 poäng efter ledande HIFK/2 med 2 matcher kvar möter idag Töölön Taisto som ligger på en fjärde plats i tabellen. FC Futura föll efter förra säsongen från Kakkonen till Kolmonen, och siktade på en snabb come back till Kakkonen. Man ledde serien i stora delar av säsongen, men två förluster i början av september mot HIFK/2 och Toukolan Teräs ledde till att man tappade första platsen. Överlag så har FC Futura ett bra lag och skall helt klart vara med och slåss om avancemang till Kakkonen. Största stjärnan i FC Futura finns i anfallaren Anton Britschgi som har på 20 matcher denna säsong gjort 23 mål. FC Futura har i år från 20 spelade matcher 15 vinster, 2 oavgjorda och 3 förluster med målskillnaden 57-17, så man har varit bra både offensivt men också defensivt under hela säsongen.

Töölön Taisto igen har gjort sett till deras material en klart godkänd säsong, då man ligger på en fjärde plats i tabellen. Från 20 spelade matcher har man 10 vinster, 4 oavgjorda och 6 förluster med målskillnaden 56-42. Offensivt har man liksom FC Futura varit bra under hela säsongen, men defensivt har man haft problem vilket 42 insläppta mål är ett tydligt bevis på. Till dagens match kommer man att vara utan lagets bästa målgörare Niklas Keränen som har gjort 12 mål på 17 matcher.

Tycker det skiljer så mycket emellan lagen här, och med tanke på att FC Futura är tvungna att vinna idag för att hålla hoppet om avancemang till Kakkonen vid liv så kommer min första del i dubbeln att var FC Futura vinst till oddset 1.40.

Den andra matchen i dubbeln hittas i Kolmonen Helsinki ja Uusimaa 3 gruppen. Serieledande LPS åker till Tusby för att möta TuPS som för tillfället finns på en 5:e plats i tabellen när det återstår 2 matcher för båda lagen av årets säsong. LPS är inne på sin andra säsong i Kolmen, efter att man tidigare spelade många säsonger i Kakkonen. Laget leder serien med 1 poäng före NJS och har en match mindre spelad än NJS, vilket betyder att vid en eventuell vinst idag så har man säkrat avancemanget till nästa års Kakkonen. LPS har varit stabila hela säsongen då man från 20 spelade matcher har 18 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust med målskillnaden 62-22. Man har ett bra anfallspar i Topi Rihtniemi (25 mål på 19 matcher) och Riku-Pekka Huhanantti (14 mål på 20 matcher). En av lagets stora styrkor är att man har lyckats vinna dom jämna matcherna, istället för att spelat oavgjort eller åka på en onödig förlust.

TuPS igen har spelat en realativt godkänd säsong och ligger på en 5:e plats i tabellen. Man har gjort en hel del bra matcher, men också en hel del dåliga matcher under säsongen. Från 20 spelade matcher har man 8 vinster, 6 oavgjorda och 6 förluster med målskillnaden 53-42. TuPS har på samma sätt som Töölön Taisto varit helt okej i det offensiva spelet, men samtidigt haft problem i det defensiva då man släpper in alltför många onödiga mål i sina matcher.

Förväntar mig att LPS kommer idag att ta dom 3 poängen som säkrar deras avancemang till nästa års Kakkonen. Tycker som sagt att LPS har hela säsongen sett stabila ut i sitt spel, och man skall under normala omständigheter klara av att vinna över TuPS. Andra delen i dubbeln blir LPS vinst till oddset 1.30. Notera att denna match börjar först klockan 19:00 ikväll.

Totala oddset för dubbeln som spelas hos NordicBet blir 1.82 och väljer att ta den med 3/5 u.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.