Speltips: Är det ens någon skillnad?

Precis det som inte fick hända hände i det tidigare inlägget då Pride återigen tappade en ledning som man helt enkelt inte får tappa. 10-5 efter T sidan på nuke för att sen gå och förlora 16-12. Försöker hålla volymen denna månad precis som i Juli så får vi se hur resultatet blir. Ber om ursäkt om inte alla hinner rygga alla spel då vissa spel kommer ut efter mapveteos är ute.

Event: ESEA Premier
Match: Gatekeepers vs North Academy
Spel: Gatekeepers @ 2.20
Bolag: Unibet
Värdering: 3/5u

Tittar man bara på namnen på spelarna i båda lagen så tycker jag inte alls att det är så stor skillnad på firepower utan North kanske har lite bättre teamwork och så men idag spelar man med doktizh istället för glace som är på semester så det som gav North fördel är inte längre relevant. Gatekeepers är förmodligen mer samspelta än vad denna version av North aca är. När det kommer till just firepower så är väl det en av Gatekeepers bästa styrkor att de kan gå upp emot alla lag i Premier.

När det kommer till dagens map, inferno, så är det en map som jag tycker också är i fördel till Gatekeepers. North tar ofta bort inferno eller så tar lag de möter bort den mot dem vilket gör att de nästan aldrig får möta lag som är runt deras nivå på inferno. Jag ser detta lite som ett test för North aca och lyckas de vinna här så vet man ungefär hur bra deras inferno verkligen är. Gatekeepers har ofta inferno antingen som sin egna pick eller som avgörande map mot nästan alla lag de möter så mappen ligger högt upp i deras mappool.

Gatekeepers har väl lite samma problem som Pride just att det kan bli en del chokes mot slutet av maps och istället för en 16-13 vinst så blir det en 13-16 förlust. Tycker detta händer mest då det blir lite förvirringar i setups osv och med att North har en standin så är det något enligt mig som bara gynnar Gatekeepers.

Snälla Gatekeepers, gör inte som vanligt och förlora mot slutet.

-

@Cappeh






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt