Speltips: Förväntade topplaget ska vinna mot botten

Förra veckans blogginlägg satt fint där analysen var klockren och Räppe vann med hela 4-0 mot det decimerade IFK Malmö som levde upp till förväntningarna från min sida. Det har fortsatt gått bra under veckan med u19 och u21-fotboll och vi hoppas kunna fortsätta på den inslagna vägen.

För varje helg som går så kommer bolagen mer och mer rätt inpå oddssättningen och därav krävs mer gnuggande för att hitta oddsen med värde i. Jag tror mig dock ha hittat ett fint spel:

IFK Malmö - Asarum, spelstopp 17/6 14:00

Här har vi ännu en match av detta IFK Malmö som vi alltså spelade emot förra veckan. Denna matchen möter man ett Asarum som startade säsongen med en 5-0-vinst på bortaplan och sedan dess har man inte vunnit en match. Man har spelat fyra matcher oavgjort och förlorat sex matcher och förutom premiärvinsten har man en målskillnad på 10-24. Om vi kollar närmare inpå hur det har gått för Asarum så ligger man nästsist i tabellen och senast förlorade man mot den dåvarande jumbon Nybro med hela 3-0 på hemmaplan, vilket kan bli dyrbart när vi summerar säsongen i höst.

På andra sidan har vi ett IFK Malmö som verkligen blandat och gett under säsongen. Man har ett på papperet välmeriterat lag med spelare som både spelat utomlands och högre upp i seriesystemet i Sverige men samtidigt har man ett väldigt nytt lag som kan ta tid att spela ihop. Allt är inte frid och fröjd i laget och därför passar det perfekt att ett lag som Asarum kommer på besök till Malmö på lördag. Senast åkte man på en storförlust mot Räppe vilket var väntat då man saknade 5 spelare från startelvan och inte nog med det så fick man även en man utvisad under matchen men denna matchen tror jag inte ska påverkas utav förra veckans besvikelse utan nu har man i stort sett full trupp igen.

Till den här matchen kommer båda lagen med ett avbräck var från startelvan och det är i båda fallen på grund av avstängningar.

På hemmaplan är IFK Malmö erkänt starka och har endast en förlust där man var en man mindre i ungefär en timme och därmed förlorade med 2-1. Klaffar allt som det ska i spelet hos IFK Malmö så lär denna matchen inte bli ett problem för Malmö-laget och jag tror att man från början sätter fart på matchen och att man leder i halvlek och även vinner matchen.

Jag spelar IFK Malmö HT/FT hos bet365 till 2.25






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt