Speltips: Upplagt för MEGASKRÄLL?

Tjena!

Tråkigt värre i går kväll när Chile sjabblade bort en seger som såg klar ut redan efter 20 minuter mot ett uselt Rumänien. Ständigt oslipade Gary Medel drog på sig ett totalt onödigt rött kort efter att ha fått frispark MED SIG och sedan spårade matchen helt. Rumänien gjorde tre mål på distansskott men det kunde blivit flera till åt båda hållen med lite mer precisa avslut. En usel fotbollsmatch i sin helhet, där det hade varit spel in och enkel Chilevinst om bara en viss mittfältare i rött hade haft alla hönsen hemma. Nya tag till helgen istället när Confederations Cup och U21-EM drar igång (kommer bli mycket fokus där från mig de närmsta veckorna)!

V86 ikväll på Vaggeryd och ingen sportslig superkvalitet direkt men det ser i alla fall intressant ut spelmässigt. V86-5 är ett riktigt getingbo med hästar som tjänat mellan 30 och 100 tkr, där ett flertal av favoriterna känns väldigt sårbara. Mikael Pilenberg har fått igång en intressant häst i 4 Direktör Am som han köpte skadad till en billig peng från storhästägarna Courant. Det känns kanske som loppets bästa häst rent kapacitetsmässigt men det är ändå ingen häst som jag vågar lita på helt och hållet och strulrisken känns utan tvekan påtaglig. Pilenberg kör dessutom själv och även om han är en duktig tränare så är det ingen virtuos i sulkyn precis och de här 15-hästarsloppen med spårtrappa brukar vara rätt så svårkörda. Björn Goops norske andrahandsfavorit 5 Farouk B.R. blir nog favorit till slut och är mitt förstahandstips i loppet. Jag var dock inne på den här Muscle Hill-avkomman även senast och då var han en besvikelse så det krävs bättring för att han ska kunna vinna ikväll. Av de andra som är lite halvstreckade bakom är det ingen som jag har fastnat för särskilt och jag letar längre ned i strecklistan istället.

Som helt ostreckad, på 0,48 % i nuläget, hittar vi Ronny Petterssons bidrag till loppet i 9 Okobaloz. I mina anteckningar hittade jag följande kommentarer från fjolåret:

Rejäl häst efter Zola Boko. Fint intryck över mål i flera starter och ett flertal starka avslutningar.

19/9 - Tappstart. Vanlig vagn och helstängt. Gick runt 15 i 2100 meter. Väldigt stark avslutning med underkant 13 sista 700 vid attack i tredjespår. Fint intryck.

6/9 - Körde sist invändigt. Stark avslutning med runt 13 sista 500 mellan hästar. Fint intryck.

25/8 - Tappade mark utanför bild. Runt 14 sista 1300 sedan.

11/7 - Snabb ut. Vann enkelt via runt 15 sista 500. Fint intryck över mål.

Det här är alltså en stark och rejäl häst som stod för ett flertal gedigna prestationer under fjolåret. I år har han mest dummat sig och strulat bort sig men skulle han löpa upp till sin kapacitet är jag inte främmande för att han skulle kunna vinna ett sånt här lopp. Det ska dock till att han skärper till sig ordentligt i jämförelse med de senaste starterna men det är en risk värd att ta med tanke på hästens grundkapacitet och det höga oddset. 9 Okobaloz spelas som vinnare till 85,00 hos Betsafe (finns till 60,00 hos Unibet) och på plats till 12,00 hos bet365 (finns till 12,50 hos Betsafe och Unibet (tar helst Bet365 när oddsen är snarlika då fler får spela där)).






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt