Speltips: Omgångens bästa vinstchans

Tjena!

Gårdagens bloggspel på Mo Farah blev perfekt när Stefan Söderkvist som förutspått hittade till ledningen. Det blev lite snack under kvällen om att han inte skulle ta en längd på de invändiga och till och med Söderkvist själv var inne på detta. Hästen ville annat som tur var och från ledningen höll han sedan undan rätt så enkelt till slut.

Ikväll är det bättre klass på tävlingarna när det är V86 på Solvalla/Jägersro och ett flertal fina hästar till start. Jag har ett tagit ett par spel redan och fler lär det bli under kvällen. Av de tre spelen som är tagna hittills står två kvar oddsmässigt så jag tänkte ta en liten kort motivering på de två.

Det bästa spelet i mina ögon är i lopp 5 på Jägersro där Esprit Sisu spelas till 2,20 i H2H mot Soulmate Face. Det här är väldigt orutinerade hästar men jag gillar verkligen det jag har sett av Jocke Lövgrens Esprit Sisu så här långt. I debuten på Kalmar gick han undan till enkel seger via en snabb slutrunda som skvallrade om stor kapacitet i hästen. Senast på Jägersro ställdes han bland annat mot Soulmate Face och såg ut att gå mot en framskjuten placering när han blev halvt påkörd/störd till galopp med 400-500 meter kvar av loppet. Jag tror han hade slagit Soulmate Face rätt så lätt den gången som såg maxad ut med sin andraplats. Det är så klart svårt på så här orutinerade hästar, men jag är rätt så övertygad om att Esprit Sisu är den med bäst kapacitet för dagen av de här två hästarna. Jag tycker även stamtavlan är mer intressant på Esprit Sisu med Ready Cash på ett sto som var rätt så framgångsrikt i tävlingssammanhang men som är oprövat i aveln hittills. Esprit Sisu spelas H2H mot Soulmate Face till 2,20 hos Unibet.

Det kan vara så att man får ett trevligt odds på Esprit Sisu hos monopolet (såg att den var streckad på under 10 % på V4), men jag kan så klart inte reka där av naturliga skäl. Värt att hålla utkik där i alla fall.

Det andra spelet blir på 7 Pontiac S.W. som imponerade storligen i lopp innan V86-tävlingarna för två veckor sedan. Den här gången går han ut i V86-4 i ett uttagningslopp till Breeders Course, men jag tycker ändå att motståndet är rätt så svagt. Värst emot är Revenuesonen 9 Lass Revenue som slog favoriten näst senast och satt fast med krafter kvar senast. Den här gången har han dock bakspår och att han ska rå på Pontiac S.W. därifrån får ändå ses som rätt så osannolikt med tanke på dennes uppvisning senast. Jag tror det är rätt så stor chans att motståndarna lägger sig på rygg och nöjer sig med andraplatsen bakom favoriten. Pontiac S.W. är V86-omgångens bästa vinstchans i mina ögon och spelas till 2,15 hos Betsafe.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt