Speltips: Helgens speltips, Serie A.

1. Genoa - Lazio

Genoa

Kräftgången från den blåröda klubben från staden Genoa fortsätter. Ordet kris är att underdriva situationen i Genoa. En vinst på senaste 16 matcherna (mot ett svagt Empoli), och laget har inte lyckats göra mål på fyra raka matcher, med en målskillnad på 0-10 senaste fyra. Klubben sjunker som en sten i Serie A. Befinner sig nu på 16:onde plats. Skador och avstängningar på viktiga pjäser som förstamålvakten Perin och målskytten Pinilla har ställt till det för laget. Man lyckas inte göra mål och försvaret läcker som ett öppet sår. Inte nog med det så blev lagets mittbackspjäs Armando Izzo i veckan dömd för inblandning i matchfixning i sin tidigare klubb Avellino och blir avstängd från all fotboll i hela 18 månader. Utöver det så har klubben bytt tränare två gånger på två månader och nu i veckan tar den nygamla tränaren Ivan Juric över igen efter att ha blivit sparkad i februari. Kris minst sagt.

Ligaform: F-F-F-F-V

Avstängningar/skador: Pinilla, Cofie, Izzo, Taraabt.

Trolig startelva: 3-4-3, Rubinho - Munoz, Gentiletti,Burdisso - Rigoni,Lazovic,Hiljemark,Laxalt - Ntcham,Simione,Morosini.

Lazio då?

Kommer visserligen från två raka förluster. Dock mot tufft motstånd i form av Roma och Napoli. Innan dess har Simone Inzaghis manskap radat upp vinster och ligger för tillfället på en fjärde plats. Vinst i helgen är ett måste om Lazio ska kunna utmana om en tredjeplacering som innebär Champions League kval och spelarna är nog väldigt motiverade ett revanschera sig efter två förluster. Visserligen har även Lazio några nyckelspelare borta pga skador. Dock inget nytt utan dessa är långtidskador som man har klarat sig bra utan ändå, där andra spelare verkligen höjt sig.

Ligaform: F-V-O-V-V

Avstängningar/skador: Biglia, Marchetti, De Vrij, Lulic.

Trolig startelva: 3-4-3, Strakosha - Bastos,Wallace,Radu - Lukaku,Murgia,Parolo,Basta - Savic,Anderson,Immobile

Speltips

Lazio vinner detta, och jag tror laget vinner med fler än ett mål och spelar Lazio -0.75 till 1.87 hos bet365. 2/5u.

15/4-17 15.00

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2. Sassuolo - Sampdoria

Sassuolo

Efter en hyfsad inledning på året för ''Sassarna'' är man nu inne i en formsvacka deluxe. Man ligger på en 15:onde plats och endast två poäng på senaste sex matcherna. Spelet ser allt annat än lovande ut. Coach Di Francesco har mycket att jobba på för att få de unga italiernana som laget till mesta dels består utav, att leverera igen. Utöver det kom i veckan besked att lagets superstar Domenico Berardi blir avstängd och missar helgens drabbning, otroligt stort avbräck.

Ligaform: O-F-F-F-O

Avstäningar/Skador: Biondini, Magnanelli, Berardi, Gazzolla.

Trolig startelva: 4-3-3, Consigli - Lirola,Acerbi,Cannavaro,Peluso - Pellegrino,Aquilani,Duncan - Ricci,Defrel,Politano

Sampdoria

Om det ser deppigt ut i den blåröda delen av Genoa så lyser solen som starkast i de vitblåa kvarteren. För Sampdoria är ett utav det mest hypeade lagen denna vårsäsong. Efter en svagare höstsäsong har laget nu klättrat till en 9:onde plats. Skadan på anfallaren Luis Muriel har laget tagit på bästa sätt då ungtuppen Schick tillsammans med Fernandes och den gamle räven Quagliarella bildar en anfallstrio i toppklass i italienska mått. En förlust och sju vinster på senaste 10 matcherna talar sitt tydliga språk. Vinsterna har inte bara varit mot bottengäng utan man har slagit klubbar som Roma, Inter och Milan. Uddamålsförlusten kom mot Juventus och är inget att skämmas över. Sampdoria ska tas på allvar och det var längesen laget såg såhär heta ut med många unga spelare som slagit igenom och som troligen kommer spela i större klubbar till hösten.

Ligaform: O-V-F-V-V

Avstängningar/Skador: Sala, Muriel

Trolig Startelva: 4-3-1-2 Viviano-Berescynzki,Silvestre,Skriniar,Dodo-Linetty,Torreira,Baretto-Fernandes-Schick,Quagliarella

Speltips

Jag har väldigt svårt att se Sassuolo vinna denna match och jag tror Sampdoria åker hem med minst(!) en pinne och spelar X2 till hela 1.75 gånger insatsen. Bet365 2/5u.

15/4-17 15:00

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3. Pescara - Juventus

Pescara

Nykomlingen har placerat sig som jumbo inprincip hela säsongen och chanserna upp till säker mark är minimal. Ännu minimalare blir det efter denna omgång då laget tar emot giganterna Juventus. Pescara har redan nu börjat förbereda sig inför nästa säsong i Serie B. Denna säsong har laget varit en slagpåse för de andra klubbarna. 14 poäng på 31 matcher, varav 3 poäng kom från en match laget egentligen förlorade mot Sassuolo men efter att Sassuolo spelat med en oregistrerad spelare tilldelades Pescara en 3-0 seger. Laget har inget att göra i Serie A och även om man nyligen tagit in tränaren Zdenek Zeman som ett sista dödsryck och som visserligen gjort det relativt bra, så krävs ett mirakel för att klubben ska säkra nytt kontrakt. Skadesituationen gör inte miraklet mer möjligt om man säger så. Zeman har nog rejäl huvudvärk inför helgens match mot sitt uttalande hatlag Juventus.

Ligaform: O-O-V-F-F

Skador/Avstäningar: Stendardo, Simone Pepe, Vitturini, Gilardino, Bovo.

Trolig Startelva : 4-3-3, Fiorillo-Zampano,Bruno,Campagnaro,Biraghi-Coulibaly,Muntari,Memushaj-Benali,Bahebeck,Caprari

Juventus

Behöver knappast gå in på hur starka Juventus ser ut. En enda förlust under vårsäsongen i ligan borta mot Fiorentina. Utöver det har man elva vinster och två kryss och hela nio vinster utan insläppta mål. Juventus har en trupp som är en klass för sig i Serie A och även om man roterar, som de med största sannolikhet kommer göra i helgen pga CL, så är Juventus överlägsna. Dock ligger ligatvåan Roma och nosar sex poäng bakom och därför kommer Juventus göra helgens match till en kort historia. Tre poäng ska bara hämtas hem, oavsett vilka spelare som får starta. Klubben är i harmoni och efter veckans 3-0 seger mot Barcelona belönades Dybala med ett nytt monsterkontrakt. Välförtjänt.

Ligaform: V-O-V-V-O

Skador/Avstängningar: Bonucci, Pjaca, Mandzukic(?).

Trolig startelva: 4-2-3-1, Buffon-Lichsteiner,Barzagli,Rugani,Asamoah-Marchisio,Pjanic-Lemina,Dybala,Sturaro-Higuain

Speltips

Som tidigare nämnt kommer Juventus städa undan denna match utan problem. Även om Pescara med nuvarande coach Zeman är offensiva tror jag inte de kommer lyckas göra hål på ''den gamla damen''. Jag spelar Juventus vinst + nollan till 2.30, vilket jag tycker är alldeles för högt. 2.5/5u Bet365.

15/4-17 15:00

Lycka till vid rygg.

Kika även på mina Serie B spel jag lagt upp. Dock utan rekar.

Ciao






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt