Speltips: Mycket talar för hemmaseger i viktiga bottenmötet

Efter en helg med mängder av intressanta matcher runt om i världen, är det nu dags för dag två av veckoomgången i Premier League. I skymundan av Manchester Uniteds fortsatta kräftgång samt kvällens stormöte mellan Chelsea och Manchester City, är det en extremt viktig match mellan Hull och Middlesbrough.

Spelmässigt var det en extremt tung helg för min del. En hel del spel var stolpe ut, men det är bara blicka framåt. Ikväll är oddsutbudet utmärkt i Premier League. Det kommer jag att utnyttja.

Både Hull och Middlesbrough är för tillfället under nedflyttningsstrecket. Dock är framtidstron och förutsättningarna i två väldigt skillda lägen. Hull anställde portugisen Marco Silva strax efter nyår och har därefter gått betydligt bättre. Tre vinster och två oavgjorda är Silvas facit i ligaspelet på nio matcher. Ett bra resultat med tanke på den begränsade trupp laget besitter.

Middlesbrough har däremot varit en besvikelse. Förra årets Championship-dominant har sakta men säkert fallit nedåt i tabellen under säsongens gång, och mycket talar nu för att laget åker ur. Förra veckan tog den före detta spelaren Jonathan Woodgate över tränarposten efter att Aitor Karanka sparkats. Hur resultatet blir återstår att se, men han har en minst sagt svår uppgift framför sig.

Jag är som sagt mycket imponerad av Silvas Hull och jag både hoppas och tror att de kommer klara sig kvar. Att Sunderland och Middlesbrough degraderas känns nästintill givet, men jag tror att Hull kan kliva om Swansea i tabellen.

Silva behärskar flera sorters spel och är en tränare som bygger långsiktigt. Av det han hunnit bevisa i sin karriär och under sin tid i England, vill jag slå ett slag för att han är en av Premier Leagues främsta tränare. Modern, tydlig och väldigt noggrann. Backlinjen har ofta klarat av att spela ett högre försvarsspel under Silva och när laget har fått stå lägre, har de ändå inte blivit passiva.

Senast vände laget mot West Ham och bärgade tre superviktiga poäng. Laget anföll väl med sin 3-4-2-1-formation och till slut fick den inköpte mittbacken Ranocchia avgöra. En spelare som fått ett rejält uppsving i Hull-tröjan. Förhoppningsvis blir insatsen ikväll på samma nivå. Hull har ett relativt bra hemmafacit där de tagit 22 poäng på 15 matcher.

Middlesbrough förlorade i alla fall inte emot Swansea senast, matchen slutade 0-0 och försvarsmässigt var det en godkänd insats. I övrigt har formen varit rent utsagt fruktansvärd under en längre tid. Det var hela 13 matcher sedan laget vann. Vi får backa bandet till den 17 december.

Jag tror verkligen att Hull kommer att ta vara på chansen. Formen är bättre, det är hemmaplan, de har en bättre tränare som haft längre tid på sig och de är ett bättre lag.

Hemmasegern spikas till 2.06.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt