Med 6/6 spel in i Chelsea - United så trummar vi vidare i med ett spel i Champions League!

Monaco står på hemmaplan med med ett 3-5 på måltavlan senaste mötet. Monaco spelade absolut inte dåligt och hela matchen var otroligt underhållande! City hade ledning i 21:a minuten efter mål av Sterling men efter ett mål av Mbappe samt Falcao så var Monaco i ledning inför andra. City spelade upp sig och gjorde  3 mål i andra när många räkna ut dom. Monaco i underläge och måste fram!

Med 14 gjorda mål senaste 4 matcherna så är Monaco i en strålande form och dom är otroligt hemmastarka med som många vet. Monaco kommer ställa ett 4-4-2 inför denna och och Falcao ska ha en startplats trots nyligen återhämtat sig från skada. 

City är också i form och speciellt försvaret där man sitter på ett insläppt mål senaste 4 matcherna. Dom är obesegrade i 8/10 senaste matcherna och dom är fullt förberedda inför denna match och såg rikrigt stabila ut i mötet med Boro. 

City kommer spela med bra självförtroende i försvaret och dom vet att Monaco är otroligt målfarliga så det måste stämma ikväll annars kommer Monaco straffa dom fort. Monaco kommer behöva vinna med minst två mål här men samtidigt vara pass på i försvaret då ett mål av City vore katastrof. 

Men som vanligt så är det hörnor som gäller för mig! 

Senaste mötet så vann Monaco hörnfighten med 5-6 och nu står dom på hemmaplan med ett måste att gå framåt. City kan spela mer fokuserat på försvar och kommer absolut inte ha bråttom i denna match. 

Jag kommer spela asian hcp hörnor på Monaco. 

Monaco är fina hemma och bra offensiv och fint snitt i hörnor och dom har alla gånger en god chans att ta hem detta spel. 

Monaco -1 asian hcp hörnor är spelat @ 1.900 3 units på bet365

Lycka till vid rygg! 

Alla rekar
Monaco -1 asian hcp hörnor
2017-03-15 20:45
Monaco - Man City
3.00 u
-3.00 u
Ett inlägg av
Neeoo79 Neeoo79