God eftermiddag och idag väntar ett möte imellan Häcken och AIK!

Stahre mot Norling och det ska bli jäkligt kul att se dom två head to head i denna match då båda har ett stort AIK hjärta även om Stahre valde att gå en mindre bra väg efter AIK som inte uppskattades efter SM-Guldet samt Cup-Guldet.

Både Häcken och AIK har väl inte haft ett direkt jobbigt kval vidare i Svenska Cupen och jag tror att båda lagen har chans att prestera bra i denna match.

AIKs anfall har varit trevande då både Eero och Advic har varit otroligt ineffektiva och även om dom noterat ett varsitt mål i SC så ser det otroligt tafatt ut många ggr framåt för dom. AIK har problem med att göra mål i spelande faser och dom målen vi gör kommer från fasta situationer. AIK har signat Henok Goitom igen samt Bosniske Krpic för att komma till bukt med anfallsproblemet. Den senare är ej spelklar dock inför denna match.

Häcken har Kamara som gjort det bra som vanligt på topp och stått för 4st mål i SC och varit bra som vanligt och ständigt hot för motståndarna.

MEN det är inte mål vi ska ha utan hörnor!

AIK är fina framåt med sitt 3-5-2 system och vill ha mycket boll. Vi kommer ofta till avslut/inlägg med och vi hade varit betydligt mer effektiva med bättre forwards. AIK skapar också bra med hörnor.

AIK

har 5,13 samt 6st har det blivit totalt i Svenska cupen och senaste 6 matchena har AIK ett snitt på 6.7 hörnor. AIK spelade dock mer lr mindre av Dalkurd matchen då lika räckte för avancemang.

Häcken

har 4,4 samt 12st hörnor senaste matcherna i Svenska Cupen och snittar 6.2 hörnor i senaste 6 matcherna och som AIK så kryssade dom sig vidare till detta möte senast.

Stirrar mig sällan blind på statisitk som jag sagt förut men det är ofta en bra mall i resten av "tänket" inför att välja ett spel.

Jag hoppas på en bra och tempofylld match imellan Häcken och AIK. Två offensiva lag med fina mittfält samt anfall även om AIKs är något mindre bra på den positionen just den senare lagdelen. AIK kmr nog försöka hålla boll mer än Häcken tror jag och varken nåt av lagen är väl kännda för att gå in i en defensiv bubbla.

Jag tror vi kommer få se över 9 hörnor i denna match och det är exakt vad jag spelat med.

MITT SPEL:

HÄCKEN - AIK ÖVER 9 Hörnor @ 1.72 3 Units på bet365

Lycka till vid rygg! / Neo

Alla rekar
Över 9 hörnor
2017-03-12 18:30
Häcken - AIK
3.00 u
2.16 u
Ett inlägg av
Neeoo79 Neeoo79