Speltips: Barcelona - SG Flensburg-Handewitt

Rekandet har gått bra på sistone, investerar tungt i ett tidigt spel från Champions League. Väljer att spela den raka redan nu då inget hcp finns ute och jag tror vi kan få lite drop här, den som är lite mer vågad kan vänta till imorgon så finns hcp till mer jämna odds.

Champions League

Barcelona - SG Flensburg-Handewitt, spelstopp 26/2 19:30

Barcelona har som vanligt ett kanonlag, jag skulle kunna nämna mer eller mindre varenda spelare i truppen men finner inget direkt värde i det. Barcelona har förändrat en stor grej från förra säsongen, sitt försvar och målvaktsspel. Man har fått in Makedoniens Ristovski som är en av världens absolut bästa målvakter, ni såg vinsten borta mot Veszprem för 2 veckor sedan kan bekräfta detta. Barcelona toppar gruppen på hela 20 poäng, 10 vinster och 1 förlust och 2 poäng ner till PSG. Jag hittar "bara" Barcelonas 25 senaste hemmamatcher men där har man iallafall 25/25 vinster från liga och Europaspel mot lag som Kiel x2 och PSG. Kollar vi hur årets gruppspel sett ut på hemmaplan så är det stabila vinster rakt igenom förutom första matchen mot Kiel, där blev det vinst med 26-25. Värt att nämna här är att vid vinst så säkrar man i princip gruppsegern.

Flensburg skrev vi om förra veckan och det blev en jämn tillställning mot PSG där PSG avgjorde i sista anfallet och vann med 33-34, en galen match på alla sätt och vis. Flensburg ligger 4:a på 11 poäng och har 5 vinster, 1 oavgjord och 4 förluter i Champions League. Man har haft lite skador under hela säsongen och nu när Johan Jacobsson fortfarande inte är fit for fight så lider man lite. Jag tror att faktumet att Ljubomir Vranjes som har varit i klubben i många år nu är klar för Veszprem från och med nästa säsong påverkar väldigt mycket. Flensburg har aldrig haft de största stjärnorna utan deras största styrka har hela tiden varit att de är väldigt starka som grupp. Jag tycker inte alls man är på samma nivå den här säsongen. Kollar vi på bortaspelet i CL så ska det dock sägas att det är bra resultat, bara förlust borta mot PSG med 27-22 men då har man också Barcelona och Veszprem kvar att möta på just bortaplan.

Det är en liten klasskillnad här och för att slå Barcelona på bortaplan så bör det vara ett lag som PSG/Veszprem och de måste även ha dagen, annars går det inte. Jag ger Barcelona väldigt stora chanser här och tror inte att man förlorar utan snarare så blir det en vinst med 3-4 bollar.

Jag väljer att spela 4.5/5 units på Barcelona -0.5 @ 1.46 på Unibet.

/AndreasB1897






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt