Speltips: Favorit i repris.

Atletico Mineiro gjorde just det som krävdes inatt och besegrade Joinville med 2-0. I min bok är det alltid lite halvfarligt att lira -1.5 på brasilianska lag då de har en vana att agera lojt på plan och tar ogärna ut sig mer än vad som behövs. Då klasskillnaden var såpass stor så löste det sig ändå, vilket var det minsta man kunde begära :) Fredagar brukar inte bjuda på speciellt många spel från "mina" ligor, men åtminstone en Liga MX match brukar man kunna räkna med. Passande nog är det en av helgens mest intressanta möten där spelet känns givet!

Tijuana - Necaxa - Liga MX Avspark: 11 Februari 04:00

Tijuana har gått och blivit ett litet favoritlag i årets Liga MX, i varje fall rent bettingmässigt. Efter att länge ha varit indragna i nedflyttningsfighten så tog laget saken i egna händer och slutade etta Aperturans seriespel. 33 välbehövliga poäng kunde adderas till den sammanlagda tabellen, som ni förövrigt hittar här, och nedflyttningen känns numera rätt avlägsen. Tijuana har förövrigt tagit med sig den hiskeliga formen till Clausuran och är laget som hittills presterat absolut bäst i förhållande till förväntningarna. Spelmässigt har Tijuana sett riktigt bra ut. Man anfaller med hela laget och spelar ett väldigt dynamiskt anfallsspel, ett snabbt anfallsspel som fungerar både som bollförande och icke bollförande lag. Mycket cred skall ges till tränaren Herrera som utvecklat lagets spel till en ny nivå. Under Aperturan prioriterade Herrera lagets försvarsspel och överlämnade den offensiva biten till skyttekungen Dayro Moreno. Resultat blev då en förstaplats i seriespelet, minst insläppta mål i Liga MX och att Dayro Moreno vann skytteligan. När Moreno lämnade klubben inför Clausuran så var det många som undrade hur Tijuana skulle kunna prestera när de trots allt förlorade en spelare som ensam stod för nästan 50% av lagets samtliga mål. Herrera hade dock inga frågor någonstans för han satt nämligen med alla svar. Han ändrade om Tijuanas spel åt det offensivare hållet för att få med så många spelare som möjligt i anfallen. Tijuana har nu gått ifrån att vara laget med överlägset minst insläppta i ligan till att vara det "målkåtaste" laget i ligan. Imponerande.

Tijuana kommer till nattens möte med 4 raka ligavinster i bagaget där förra helgens bortavinst mot Leon imponerar allra mest. 2-4 skrev slutsiffrorna till, en helt och hållet rättvis seger för numera storspelande Tijuana och ett kvitto på att den starka säsongsinledningen inte endast har varit en slump. Inatt är man då åter hemma på Estadio Caliente. Stadion har tidigare varit på tal här i bloggen då den har ligans enda plastmatta, något som har avspeglats rejält på resultaten. Inför nattens match har Tijuana vunnit hela 10 av lagets senaste 11 hemmamatcher, vilket gör dem till det hemmastarkaste laget i ligan just nu.

Aperturans överraskningslag, Necaxa, har inte lyckats ta med sig dem fina resultaten in till Clausuran. Jag hade höga förhoppningar på det här laget men det verkar som att prestationen i Aperturan berodde på "beginners luck" och inget annat. Det egna spelet ser avsevärt mycket sämre ut och vore det inte för en storspelande Barovero (mv) så hade laget legat än sämre till än vad de redan gör. Necaxa tycks ha tappat tron på sin egna förmåga, de har i år mest försvarat hela matcherna och legat på kontringar. Lagets offensiv är otroligt beroende av Edson Puch, en alldeles enastående spelare som dessvärre dragits med en del skador på senare tid och som är således rätt långt ifrån sin formtopp. Laget har endast tagit en seger på säsongens fem inledande matcher och nu senast mot Monterrey (1-1), där jag satt på Necaxa +0.25, var man stundtals utspelade och i dem övriga matcherna har man inte lämnat något vidare gott intryck.

Tijuana, på hemmaplan och i deras nuvarande form, slår troligtvis samtliga Liga MX lag. Att ett formsvagt och identitetssökande Necaxa ska plocka poäng på Estadio Caliente känns föga troligt. Tijuana -0.5 spelas till 1.78 hos SBObet med 3.5U.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.