Speltips: Mästarna spänner musklerna

Det är sällan man myser så mycket som när en analys sitter sådär lagom klockrent som det senaste inlägget ändå gjorde, speciellt när informationen som ligger ute till hands inför match bara är knapphändig. Precis som förutspått så skickade Monterrey ut ett starkt lag samtidigt som motståndarna från divisionen under skickade ut reserver blandat med juniorer. Oddset droppade bara ca 10 punkter fram tills avspark men när matchen väl sparkat igång hade oddset kraschat rejält. Med det sagt kunde matchen bara sluta på ett sätt och Monterrey kunde enkelt avfärda Dorados med 5-0. Nu har vi en trevlig spelnatt framför oss och en hel del fint imorgon med. Bloggen bjuder här nedanför på lite tex-mex:

Tigres - Toluca - Liga MX Avspark: 5 Februari 02:00

Regerande mexikanska mästarna Tigres har gjort en blygsam säsongsinledning och befinner sig just nu på en tolfteplats i ligan med 4p efter 4 omgångar. Visst känns det oroväckande svag på pappret men vi ska inte glömma att Tigres visade 0 intresse i den första omgången då nyckelspelarna hade fått förlängt semester efter titeln. På de övriga 3 omgångarna har det blivit två bortaförluster och en hemmavinst mot mexikanska tvåan Club America. Bortförlusterna är något jag tar ganska lätt på, dels är de sällan oförväntade men det är också det faktum att de kommer under ligaspelet och inte under slutspelet. För de allra bästa mexikanska klubbarna är ligan bara en transportsträcka tills slutspelet börjar och det är därför ibland svårt för stjärnorna att tagga till ordentligt på bortaplan.

Ikväll ska alltså Tigres återigen spela hemma. För mig råder det inga tvivel om att Tigres, oavsett nuvarande tabelläge, är Mexikos bästa lag. De har bäst trupp och är det taktiskt skickligaste laget i ligan. De har dessutom många matchvinnare i truppen, såsom exempelvis Gignac och Ismael Sosa, som på egen hand kan fälla avgörandet i vilken match som helst. Inför den pågående säsongen har man spetsat till truppen ytterligare där framförallt två namn sticker ut ur mängden. Ena är den peruanske rutinerade landslagsförsvararen Advincula och den andra är Tigres såkallade "Fichaje bomba", ingen mindre än chilenske anfallaren Edu Vargas. Två riktigt starka nyförvärv och bägge är idag spelklara. Eduardo Vargas kanske inte smäller speciellt högt hos många av er, helt förståeligt då han, bortsett från en halvlyckad utlåning till Valencia, ej imponerat på Europeisk mark. Men faktum kvarstår att Edu Vargas är en sylvass striker när han känner förtroende och är i form. Det räcker bara med att kolla hans track-record med det chilenska landslaget. 2 Copa America skytteligavinster och regelbundna mål i VM och VM-kval. Mexikanska Tigres är en utmärkt plattform för Vargas att åter hitta formen och jag är övertygad om att han kommer att göra ett stort avtryck i mexikanska ligan.

Toluca har efter en inspirerande ligastart nu fått bekänna färg. Efter dem två inledande vinsterna åkte man på en rejäl mina när man förlorade 0-1 hemma mot Chiapas, ett lag som på förhand såg ut att ha klivit ombord på ett direkttåg med div 2 som slutdestination. Men, Chiapas imponerade stort i det mötet och lyckades neutralisera Tolucas anfallsspel utan att för den delen vara hotade whatsoever. Ungefär där och då sprack Tolucas bubbla, i varje fall i mina ögon. Nu är de inte på något sätt ett dåligt lag, men de är inte alls på den nivån som bolagen verkar tro. Spelmässigt har det sett lite trögt ut i dem senaste omgångarna och för att Toluca ska ens ha någon chans inatt så krävs det att formen är på topp, något den alltså inte verkar vara just nu.

Tigres kommer idag att spänna musklerna och visa sina rätta mästartakter. Det är de alltid skyldiga sin publik. Nyförvärven förväntas inleda på bänken men lär få minuter oavsett matchbild. Tigres -0.75 är plockat till 2.11 med 4U hos sbobet. Oddset har droppat lite men ligger fortfarande över 2 på många ställen, vilket är fullt godkänt.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.