Speltips: Southend går som tåget med massa avdankade Premier League-spelare

Tjena!

Igår var en av de sämsta speldagarna någonsin för min del. Blodröda siffror och i princip allting gick fel i alla matcher. Till mestadels var det variansen som slog fel, då flera spel såg bra ut på förhand och hade droppat med ett tiotal punkter. Sådant får man bara ta helt enkelt och i det långa loppet vet man att det kommer lika många dagar då variansen slår åt det andra hållet (även om man gärna vill tro att de dagarna beror mer på ens egen förträfflighet än något annat). På ett par spel slog även analysen fel måste jag dock medge, och jag kan inte annat än hoppas på en förbättring till nästa vecka. Överlag har dock spelen i England (115 % ROI) gått så pass bra att jag inte är orolig på något sätt.

Det finns, som tur är, en hel del godbitar bland de tidiga oddsen till nästa omgång The Football League. Jag börjar med det oddset som kanske är allra bäst i mina ögon, nämligen 3,10 på hemmaseger i matchen mellan Southend och Bolton. Southend har, efter en rätt så dålig säsongsinledning, varit riktigt bra de senaste månaderna. Det finns några namnstarka spelare i truppen faktiskt, bland annat fyra före detta Premier League-spelare i Anton Ferdinand, Marc-Antoine Fortuné, Nile Ranger och Simon Cox. Efter att ha besvärats med en del skador och andra problem i inledningen av säsongen har spelet verkligen börjat sätta sig och i ligaspelet har ”The Seasiders” bara förlorat en match sedan den 8:e oktober. Förvisso har kanske resultaten var lite väl smickrande, men det gäller ännu mer för Bolton som har tagit en massa poäng utan att riktigt imponera spelmässigt. Bolton har ännu inte vunnit i år dock och möjligtvis är de på väg in i en liten svagare period poängmässigt, vilket inte vore överraskande sett till utdelningen de har fått på sina tidigare prestationer. Southend -0,5 till 3,10 hos bet365 spelas.

Jag gillar även Morecambe +0,5 till 1,90 på bortaplan mot Leyton Orient, även om det får erkännas vara något av ett chansspel. Morecambe har nämligen inte mer än sexton spelare tillgängliga i truppen och är även under något sorts transferembargo från det engelska fotbollsförbundet. Klubben har nyligen blivit uppköpt av en brasiliansk affärsmän som inte verkar särskilt insatt i verksamheten överhuvudtaget. Men även om det är något av en kris i klubben som helhet så har laget Morecambe faktiskt vara relativt bra under december och januari. Rent prestationsmässigt så finns det inget som berättigar att Leyton Orient, som varit klart sämre än Morecambe den senaste tiden, ska vara så pass stora favoriter i den här matchen (står i 1,91 att vinna matchen). I helgen mötte de förvisso ligans, i mina ögon, bästa lag i form av Portsmouth men de hade också i princip bara en målchans på hela matchen. Före det har de varit precis lika dåliga i förluster mot Barnet och Exeter. Klubben är förvisso inte i lika dåligt skick som Morecambe, men tränaren Andy Edwards gick ut efter matchen i helgen och deklarerade att den italienske ägaren har sagt nej till eventuella värvningar i januarifönstret. Morecambe +0,5 till 1,909 hos Bet365 spelas.

Jag har lagt in ytterligare fem tidiga spel i spelboken. Det bästa av dem är Portsmouth -0,5 till 1,80 hos Bet365 och Fulham -0,5 till 2,375. Jag skrivit väldigt mycket om Pompey redan i den här bloggen så behövde inte skriva alltför mycket om den matchen tänkte jag, men normalt sett ska Portsmouth vara större favoriter än så mot ett halvdåligt Crawley. Vad gäller Fulham så har det oddset tyvärr droppat medan jag skrev det här inlägget, annars hade jag gärna skrivit mer om den matchen (QPR - Fulham). Spelet har legat i spelboken sedan i förmiddags men dessvärre tar det några timmar för mig att gå igenom alla matcher till nästa helg plus att skriva det här inlägget och då hinner något odds sänkas ibland (League One och League Two-oddsen brukar dock hålla sig i åtminstone några timmar och de flesta längre än så).

Jag har även spelat Millwall +0,5 mot Bradford till 1,75 hos Bet365, Northampton +0,5 mot MK Dons till 1,909 hos Bet365 och Grimsby -0,5 mot Notts County till 2,00 hos Bet365. Bradford - Millwall är ett riktigt intressant toppmöte, ”The Lions” har dock imponerat mest på mig den senaste tiden och är väl stora underdogs i mina ögon. Northampton är inne i en tung period för tillfället, men är ett bra lag i grunden och får dessutom in en ny tränare i veckan (Justin Edinburgh). Ånyo ett lag som är väl stora underdogs. Grimsby har kanske inte gått riktigt lika starkt på slutet som i säsongsinledningen, men har också haft ett väldigt svårt spelschema. Sedan november har de mött Carlisle x2, Blackpool, Accrington, Doncaster, Portsmouth, Plymouth och Barnet i åtta av elva matcher. Notts County är en klassisk klubb som borde vara bättre egentligen, men laget är hopplöst dåligt den här säsongen och riskerar att åka ur The Football League på riktigt.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.