Speltips: Det mest överlägsna laget i The Football League

Tjena!

Det har varit en hyfsad men rätt så anonym spelvecka där 4 av 6 spel suttit. Jag stod över hela FA-cupspektaklet då jag, i ärlighetens namn, brukar ha en del svårigheter att förutspå hur olika lag presterar när de ställer över halva laget. På League One- och League Two-spelen har resultaten som sagt varit hyfsade men två av de större spelen träffade fel, där Portsmouths förlust mot Doncaster i torsdags var en särskilt stor besvikelse. Matchen tv-sändes faktiskt och var en rätt så trevlig tillställning, men än en gång kunde inte Pompey förvalta en hyfsad prestation till ett bra resultat. Bortsett från inledningen av de båda halvlekarna var Portsmouth det bättre laget i mina ögon. Dock hade de svårigheter att förvalta sitt spelövertag till målchanser samtidigt som Doncaster var kliniska och visade varför de är serieledare så fort Portsmouth hamnade fel i pressen och/eller gjorde något defensivt misstag. Det rådde inget tvivel om att det var League Twos två bästa lag som mötte varandra i alla fall.

Jag är lite stressad idag så det blir en något kortare genomgång än vanligt. Jag har velat höja volymen lite på spelen i League One och League Two och har hittat hela 10 tidiga spel till nästa omgång. Det känns dock som bra spel allihopa och särskilt Millwall och Sheffield United känns som två mycket spelvärda objekt bland de tidiga oddsen.

League One:

Sheffield United fullständigt dominerar League One i alla möjliga parametrar. För tillfället är ”The Blades” det mest överlägsna laget i hela Football League och på lördag möter de mittenlaget Walsall på bortaplan. Walsall är överskattade och har prestationsmässigt snarare varit ett bottenlag än mittenlag i mina ögon. Sheffield United -0,5 till 1,66 hos bet365 spelas. Millwall går också riktigt starkt för dagen med fyra vinster på de fem senaste matcherna. Igår körde de över Premier League-laget Bournemouth, som förvisso ställde upp med en reservbetonad laguppställning, med 3-0 i FA-cupen. Charlton har fortfarande inte imponerat spelmässigt även om de fått med sig vissa resultat på slutet och nu har de även tappat sin överlägset bäste spelare i Ademola Lookman som såldes till Everton för runt 10 miljoner pund. Millwall -0,5 till 2,70 hos Bet365 spelas.

Topplaget Bradford hamnade i en svacka i december med fyra raka oavgjorda matcher i ligaspelet. Spelmässigt såg det trots allt helt okej och på den här sidan av året så har det även lossnat resultatmässigt. Igår vann de med 2-0 mot Chesterfield och förra veckan tog de en övertygande 2-1-seger mot Northampton. Shrewsbury har varit ett av de sämsta lagen i League One den här säsongen men kan vara lite på gång nu under den nye tränaren Paul Hurst. Hurst hämtades in från League Two-laget Grimsby förra månaden och verkar åtminstone fått till en liten förbättring. I den här matchen möter de dock ett kapacitetsmässigt mycket bättre lag samtidigt som mittbacksvärvningen Aristote Nsiala är avstängd då han drog på sig ett direkt rött kort i debuten mot Swindon igår. Bradford -0,5 till 1,83 hos Bet365 spelas.

I övrigt spelas Coventry +0,5 till 1,70 hos Bet365, Oxford -0,5 till 3,00 hos Bet365 och Bristol Rovers -0,5 till 2,875 hos Bet365 till mindre insatser.

League Two:

Portsmouth var som sagt en besvikelse i sin match mot Doncaster i torsdags. Samtidigt som prestationen var rätt bra borde de ha utnyttjat sitt spelövertag i vissa delar av matchen bättre. På lördag möter de Leyton Orient på hemmaplan som är av en helt annan (sämre) kaliber än Doncaster och som är hopplöst dåliga för tillfället. Jag förväntar mig att Pompey tar en komfortabel seger i den här matchen, vilket mer eller mindre är ett måste om de ska ta en av direktplatserna till League One. Även om Portsmouth tappat poäng mot en del sämre lag så tycker jag ändå, med tanke på den enorma kapacitetsskillnaden som det är mellan de här två lagen för dagen, att det är värde i 1,57 på hemmalaget. Portsmouth -0,5 till 1,57 hos Bet365 spelas.

I övrigt spelas Accrington -0,5 till 2,875 hos Bet365, Blackpool -0,5 till 2,875 hos Bet365 och Colchester -0,5 till 2,30 hos Bet365. Colchester hade jag kanske inte spelat till 2,30 på bortaplan normalt sett, men de går som tåget för tillfället och ser riktigt bra ut även spelmässigt varför jag testar 2,30 mot jumbolaget Newport till en liten peng.

UPPDATERING: Tar även Plymouth -0,5 till 1,925 hos Bet365 i deras hemmamatch mot Stevenage.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.