Speltips: Puel möter Pulis

Southampton skall återigen stå som värd, endast tre dagar efter att Spurs varit på besök. Denna gång kommer WBA till St Marys.

Hemmalagets första 45 var bra senast. I andra åker sedan Redmond på en tidig utvisning och även om spelet blev lite fram och tillbaka tyckte jag Sotton stod för en solid insats. De två sista baklängesmålen är inget att bråka om. Puel var tvungen att agera och bytte in tre offensiva kort på samma gång och till slut tappade laget allt för mycket folk i omställningarna.

Albions kommer närmast från en bortamatch mot Arsenal där "allt" gick som väntat. Gunners ägde lika mycket boll som Barca har en vanlig söndagkväll och Giroud nickade in segermålet i slutskedet.

Bägge lagen är väldigt försvarsorienterat. Jag sätter stor tillit för Pulis defensiv så länge vår landsman inte spelar. McAuley och Evans får fint understöd av de två sittande mittfältarna. Inför lördagen har man fler vilodagar än sin motståndare och mer motiverade att greja den förlorade poängen i London på boxingday.

Sotton kommer dominera bollinnehavet medans bortalagets plan är att försöka dra ned på tempot. Jag ser det som en fördel att West Brom kan förvänta sig en liknade matchbild som senast. Nu har man dock lite mer humana spelare att hålla koll på än Sanchez och Özil.

Ska vi blanda in lite statistik så har Southampton gått under linan flest antal gånger i ligan på hemmaplan. 2/7. Kikar vi i bortakolumnen så finner vi West Bromwich också i topp med samma siffror. Inbördes? Fyra av fem har stannat på rätt sida.

Under 2.5 mål betalar 1.60 hos Pinnacle. 1/4 Unit.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt