Speltips: Happy Boxingday!

Juldagen har ju en tendens att bli väldigt blöt. Skönt att en visade upp karaktär igår och endast blev fyra-bärs-full och knatade hem i tid. Vaknade med solen i nyllet, käckte en julmust, fyllde käften full av morgonsnus och vecklade ut oddset-talongen likt en frukost på sängen. Nu är den riktiga julafton här. Man får slå sig ned i en britisk fotölj, dividera stryktipsteorier, hiva i sig pints och skrika på tv;n.

Jag tänkte toppa dagen med ett lir hämtad från Premier Leuages nedre skikt.

Burnley är ett pålitligt hemmalag. 17 av lagets 18 poäng har bärgats på Turf Moor. Bortser vi från plumpen i premiären så har man endast förlorat mot City och Arsenal men där var prestationerna riktigt bra. Topplagen avgjorde dessutom sent. Vi vet också hur nära Burnley var att knipa poäng på White Hart Lane förra helgen. Nu får man ett mer passande motstånd. Högerbacken Matt Lloyton är avstängd mot Boro. Men mer glädjande besked är att Johann Gudmunsson verkar vara redo för spel igen.

Boro har i sin tur 1-5-3 och spelar otroligt snålt på resande fot. I den där kryssraden finner vi också Gunners och City där man logisk nog fick jaga mycket boll. Troligtvis blir scenariot inte så idag. Hemmalagets taktik brukar snarare vara att hålla struktur på lagdelarna. Men jag är inte säker på att bortalaget kommer få utdelning genom sitt sätt att styra spelet.

Visst har vi sett att Burnleys klivit över linan på Turf i år. Men det har varit mot lag som Crystal Palace, Bournemouth etc. Lag som vacklar i defensiven och bjuder upp till dans. Middlesborugh är inte ett sådant lag. De kommer snarare prioritera defensiven och jag tror på en hård kamp lagen emellan. Bortalaget kommer sakna Fischer. Nu hade ju dansken troligtvis inte startat men det kan vara skönt lite alternativ på bänken när man ska avlasta en ålderstigen spanjor. Med tanke på att det endast skiljer 1 poäng mellan dessa så har bägge tränare pratat kring vikten av att inte förlora mot sina streck-rivaler.

Jag går på bolagen linje och lirar under 2.5 mål. 1.53 hos NordicBet. 1/4 Unit.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt