Speltips: EM - Dag 13 (Semifinal och Final)

Det börjar bli tjatigt men vi kämpar vidare.. Det är dags för Semifinaler men tänker även rekommendera ett vinnarspel för hela turneringen. Häng med!

EM-Damer

Holland - Danmark, spelstopp 18:15.

Holland gick planenligt till semifinal genom att vinna mellanrundan där man slog Sverige, Serbien och Spanien utan att egentligen vara speciellt hotade i någon av matcherna.

Danmarks mellanrunda avgjordes i den sista matchen mot Rumänien där man stod för en kanoninsats och vann med 21-17, mycket p.g.a Neagu kanske hade sin sämsta match i turneringen. Man slutade 2:a i mellanrundan eftersom man förlorat med 22-20 mot Norge och spelat oavgjort mot Trefilovs Ryssland.

Jag höll på förhand Holland som det klart nästbästa laget i turneringen efter Norge och det finns väl egentligen ingenting som har fått mig att ändra den åsikten, snarare tvärtom. Man gick bet i den första matchen då man förlorade mot Tyskland med 30-27 men har efter det slagit Polen, Frankrike, Spanien, Sverige och Serbien. Holland har ett makalöst bra lag och när man får sitt kontringspel att stämma vilket bara har blivit bättre för varje match så kan man slå alla lag i världen. Nyckelspelaren och playmakern Cornelia Groot har kommit upp i nivå, den rutinerade skytten aka Rafael van der Vaarts flickvän Estavana Polman spelar en makalös handboll (10 mål senast mot Spanien bland annat). Wester i buren har också steppat upp både en och två nivåer och är nu en av EMs absolut bästa målvakter. Helle Thomsen har verkligen fått fart på Holland och är på en nivå som jag aldrig sett detta lag prestera tidigare.

Danmark får ses som EMs största positiva överraskning än så länge, att nå en semifinal är väldigt väldigt bra gjort. Det har varit en lite knackigare väg till Semifinalen än vad Holland har haft. Mycket ansvar vilar på skytten Stine Jörgensen som än så länge har orkat leverera i mer eller mindre varje match. Det har varit några sämre insatser (Trots allt fortfarande bra) och om inte hon presterar på sin absoluta toppnivå så tycker jag Danmark har ett rätt svagt lag. Visst har Anne Mette Hansen och Tranborg varit riktigt bra tillsammans med målvakt Sandra Toft men det är en bit ifrån Hollands nivå enligt mig.

Jag tror helt enkelt Danmark är för dåliga för att kunna slå Holland förutsatt att man kommer upp i nivå vilket man ändå måste utgå ifrån.

Jag kommer även att spela Holland att vinna EM. Om vi utgår från att de går till final så har vi 5x pengarna vilket känns väldigt generöst då man givetvis kommer vara lite underdogs mot ett eventuellt Norge i final men chansen finns och den är inte så liten att det blir Frankrike som står på andra sidan. Frankrike har ett lag som också kan slå Norge en bra dag, rutinen finns där och det kommer bli en jämn fight hela vägen. Varför jag också tror Holland har en bra chans i en eventuell final oavsett motstånd är att dessa tjejerna tillskillnad mot tidigare mästerskap har skaffat sig en mycket större rutin både från landslag men även klubblag, jag är helt övertygad om att man har vad som krävs både på ledarsidan men även spelarsidan för att hantera stora matcher som semi och final.

Jag väljer även att ta med 2 spelarspecialer i detta inlägg då om jag läst matchen rätt kommer passa dessa två tjejer väldigt bra.

Jag väljer att spela 4/5 units på Holland -0.5 @ 1.89 på Pinnacle.

Jag väljer att spela 3/5 units på Estavana Polman Över 4.5 mål @ 1.80 på Unibet.

Jag väljer att spela 3/5 units på Laura van der Heijden Över 2.5 mål @ 1.75 på Unibet.

Jag väljer att spela 3/5 units på Holland att vinna EM @ 5.00 på bet365.

/AndreasB1897






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt