Speltips: Champions League & Handbollsligan

Tänkte bjuda på två spel i det här inlägget, 1 till Champions League imorgon och 1 till Handbollsligan på söndag.

Champions League

Meshkov Brest - IFK Kristianstad, spelstopp 12/11 17:30

Dödsviktig match i Grupp B mellan vitryska Meshkov Brest och svenska IFK Kristianstad.

Brest startade säsongen starkt men har dalat lite de sista veckorna med förlust borta mot t.ex. Nexe i SEHA-Liga samt "bara" oavgjort hemma mot Zagreb, dock en kanoninsats senast borta mot Veszprem där man bara förlorade med 31-30. Hemma är man starka men mot bra motstånd har man bara vunnit stort mot Celje (36-29) annars är det vinst med 2 mål men även förluster med 5 och 3 mot Kielce och Veszprem.

Kristianstad har nog de flesta koll på vid det här laget. Man satsar i år stenhårt på att gå vidare från gruppspelet, något man var oerhört nära förra året men tappade poäng i slutet av flera matcher. Det har värvats in flera spelare med rutin och spelare som Tollbring har blivit 1 år äldre + rutin från mer Champions League spel (Likt hela laget) men även från OS och landslagsuppdrag. Man har kanske den bästa målvakten i en skandinavisk klubb just nu i Simic som är fullkomligt överjävlig.

Normalt så vinner Meshkov Brest den här matchen med ett par bollar men jag är inte helt övertygad om det just nu. Meshkov Brests form är minst sagt upp och ner samt att man inför den här matchen har kanske sin bästa spelare Dainis Kristopans skadad samt även sin andra H9 Siarhei Shylovich skadad, enormt avbräck för Meshkov Brest. Kristianstad har gjort flera jätteprestationer 2 år i rad nu på bortaplan i Champions League och jag tror man kan utmana på riktigt så därför tänker jag placera två spel här, en med väldigt högt odds men absolut värt en liten peng.
Jag väljer att spela 4/5 units på IFK Kristianstad +5.5 @ 1.85 på bwin samt 1/5 units på IFK Kristianstad -0.5 @ 8.00 på bet365.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Handbollsligan

Guif - Alingsås HK, spelstopp 13/11 18:15

Guif har imponerat stort med tanke på vad man tappade inför den här säsongen. Man ligger just nu 4:a och har 4 raka vinster mot blandat motstånd.

Alingsås ligger 2:a och är nog laget som har störst chans att utmana Kristianstad om guldet, så sent som i onsdags så slog man faktiskt Kristianstad på hemmaplan med 30-24 och spelade riktigt bra handboll.

Guif har som sagt överraskat på många men hemma har man ingen speciell fördel då man inte spelar i sin riktiga hall då man ska få en ny, vilket man också kan se på raden. 2 vinster och 2 oavgjorda mot mittenlag är inget att skryta om, det skulle vara att man är obesegrade isåfall.

Alingsås är klassiskt mycket bättre hemma än borta men har främst i år jobbat på sitt bortaspel och man är numera ett lag som på riktigt kan utmana de bästa även på bortaplan, vilket man också kan se på raden då man är det bästa laget i Handbollsligan på bortaplan trots att man senast förlorade på bortaplan borta mot Lugi efter en hård fight som slutade 28-26.

Jag har väldigt svårt och se ett Guif utan hemmaplansfördel vinna den här matchen och det är enligt mig stor fördel till ett rejält formtoppat Alingsås.

Jag väljer att spela 3/5 units på Alingsås -0.5 @ 1.74 på Unibet.

Trevlig helg!

/AndreasB1897






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt