Speltips: Nu ska det avgöras!

Det enda spelet i dag slutade tyvärr med förlust då de föll exakt 3 mål i Berlin. Men vi tar nya tag och söndagskvällen ser extra trevlig ut.

Den sista omgången i MLS spelas nämnligen och den västra divisionen kommer leva ända in i det sista. Dels för att de två topplagen här tävlar om att bli grundserievinnare då både Dallas 59p och Colorado 57p ligger på fler poäng än ditton på östra sidan. Men också för att fyra lag slåss om de tre öppna playoff-platserna.

Mitt långtidsspel på att FC Dallas skulle ro hem bucklan känns längre bort efter det som hände i förra omgången. Man vände visserligen 0-1 till 2-1 mot Seattle efter att Mauro Diaz stått för ännu en delikat assist i slutskedet. Minuten efteråt skulle dock playmakern gå sönder. Rapporterna som kom kort efteråt var att Diaz inte spelar mer i år. Som om det inte vore nog skadade sig även defensiva kuggen DaCosta också. Där är det mer oklart ifall denne kan ansluta senare till slutspelet. Blytungt för Dallas. Nu möter man LA Galaxy och skulle hemmalaget ha någon placering att spela för så hade jag klivit in på Galaxy. Nu när två byggstenar saknas i Dallas formation så kommer Pareja troligtvis testa ett nytt spelsystem här. Man ställde upp med 5-2-2-1 i CCL i veckan, i alla fall i grafisk form.

När Colorado möter bottenlaget Houston hemma så talar det mesta för Tim Howards lagkamrater tar hem MLS-Shield.

Kampen om de sista platserna:

4.Real Salt Lake 43-44 46p

5.Seattle 42-42 45p

6.Kansas City 40-41 44p

7.Portland 47-49 44p

Hyfsat tight. Toppen på isberget är att Seattle möter Salt Lake hemma. Seattle var på god väg att sätta sig i en ännu bättre position med tappade alltså mot Dallas sist. Nu tar man emot seriens formsvagaste lag som gjort 1 mål framåt på fem matcher samtidigt som man inte vunnit sedan augusti månad. De sju senaste mötena lagen emellan på CenturyLink har hemmalaget vunnit samtliga. I den bästa av världar kan bägge lagen gå vidare här även om det blir förlust. Ekvationer känns lite onödigt då ni kan se i tabellen vad som krävs. Men ett kryss kan bli gångbart om man får lite hjälp av andra lag därför ser jag ingen anledningen för lagen att gå ut och ösa direkt.

Under 1.0,1.5 mål i första halvlek spelas till 1.65 hos bet365. 1/4 Unit

Hemmaseger liras hos Pinnacle till 1.69. 1/4 Unit.

Portland besegrade Colorado senast i en match där Vytas fixade två straffar(!), en av dom knep dock Tim Howard men lämnade returen rakt ut till Addi som stod för årets miss då han bredsidar bollen pinsamt långt bort någon meter framför öppet mål. Det spelar mindre roll nu när Portland tog de kolossalt viktiga poängen som gör att man är med i racet inför söndagen. Timbers åkte ur CCL i veckan men jag gissar på att fokusen låg här. Nu skall man göra något man som enda lag inte lyckats med på hela säsongen. Att vinna på bortaplan. Vad passar inte bättre än att göra det i sista omgången mot ett lag som har nada att spela för? Jag ska ändå tillägga att både Chara och Ridgwell saknas här hos gästerna.

Jag spelar ändå Portland+0 här till 1.93 hos Pinnacle. Dvs insatsen tillbaka om vi får bevittna ett oavgjort resultat. 2/4Unit

Den östra divisionen är desto mer intakt när det gäller öppna platser. Enda scenariot är ifall New England Revolution vinner mot Montreal och Philadelphia förlorar mot Redbulls med en sammanlagt marginal på 12 måls favör för NER. Det kommer självklart inte hända. Man spelade bort sig själva genom att förlora mot Chicago senast. Montreal har däremot en morot. Om man vinner samtidigt som DC United som bäst kryssar så blir man fyra och får därmed spela kvalmatchen på hemmaplan. Men det har varit lite turbulens hos Montreal i veckan. När Drogba fick höra att han inte skulle starta mot Toronto fick Ivorianen fnatt och valde att inte dyka upp till arenan. Men laget verkade knyta näven och gjorde en riktigt bra match. Jag avböjer dock spel här utan meddelar bara infon ifall man vid denna spelstart redan spruckit på Europatipset och du hamnar framför valet av streams.

Men det blir ändå ett spel i denna divison. Philadephia har usel form för dagen men är alltså ändå till 99.9% klar för slutspel. Det offensiva spelet har ändå sett okej ut stundtals men bollen har inte riktigt vandrat lagets väg. Senast så stod bägge mittbackarna för varsina assister till Orlandos mål. Man vill nog ogärna kliva in på bortaplan i kvalet mot Toronto eller New York City med en sjunde raka match utan vinst. Men vad som är positivt är att man kan spela mer avslappnat nu när Revolution förlorade senast. Man möter ett Redbulls som efter förra omgången blev klara vinnare av divisionen före antagonisten City. Dessa lag möttes för ett par veckor sedan då slutade historien med New York seger, 3-2. De senaste åtta gånger RedBulls har varit på besök här så det gjorts 3 mål eller fler vid samtliga tillfällen.

Över 2.5 mål hos Pinnacle betalar 1.67. 1/4 unit.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.