Speltips: Malmö & Liverpool!

I helgen kan Allsvenskan mer eller mindre avgöras. Vinner Malmö så skiljer 7 poäng när det är 12 kvar att spela om. Och jag tror skåningarna tar chansen. Peking har förvisso fyra raka vinster vilket tyder på bra form men tre av segrarna har kommit mot lag från den undre halvan av tabellen. Dessförinnan var det förlust hemma mot Djurgården och storförlusten borta mot AIK. Så jag är inte övertygad om deras kapacitet för tillfället. Norrköping måste gå framåt vilket kommer ge Malmö ytor i offensiven. Raka tvåan till 2.40 tycker jag är ett bra spel!

Och på måndag väntar ett riktigt stormöte när ärkerivalerna Liverpool och Man United möts på Anfield. Hemmaplan och form talar för Liverpool. Jag tror dock inte att det blir busenkelt. Mourinhos mannar behöver en seger efter en halvknackig inledning och kommer inte släppa till mycket. Liverpool har ju visat bra form och gjort mycket mål, men det betyder inte alltid så mycket i denna typen av matcher. I en tuff och känsloladdad match känns ett kryss inte overkligt. Inte heller att det blir över 5.5 kort i matchen, det är också värt ett spel tycker jag.

Ha d gott.
/Glenn






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt