Speltips: Underskattad hemmafavorit

Goddag kära läsare! Hoppas att du har fått en bra start på din lördag. Utbudet idag är mycket lovande och givetvis har jag speltips till er.

Underskattad favorit på hemmaplan, hur går det ihop? Ja, det är en rimlig fråga. Men jag upplever att marknaden är snett ute här.

Jag pratar om Manchester City mot Bournemouth som börjar 16:00.

Aguero är fortsatt avstängd i ligan och givetvis ett avbräck för Guardiolas lagbygge. Men någon gång är det dags att inse att Iheanacho håller hög Premier League-klass och framför allt har han ett otroligt målfacit. Förra säsongen var han den spelare i Premier League som hade bäst målratio per minut, av de som spelade ett visst antal matcher. Han väntas starta på topp i dagens match.

Bournemouth vann i sin senaste omgång, med 1-0 mot West Bromwich. Utöver den matchen har man haft en tung inledning på säsongen med förlust 1-3 på hemmaplan mot Manchester United, förlust mot West Ham borta och endast en pinne mot ett Crystal Palace som av många tippas åka ur i år. Truppen håller inte i närheten av samma klass som hemmalaget här och jag tror man får det otroligt svårt.

Manchester City vann mot Borrusia Mönchengladbach i veckan med 4-0, i en match som blev uppskjuten från tisdag till onsdag. Trots att förberedelsera blev störda verkade inte tränaren Pep Guardiola bli det, och man hanterade allt på ett bra sätt. Visserligen får man nu en dag mindre vila, men David Silva ställdes över helt och är redo att starta idag.

Manchester City har som bekant gått rent i ligaspelet hittills och imponerade otroligt mycket mot Manchester United senast. Kevin de Bruyne var otroligt bra och det vill nog City bygga vidare på här med tanke på att Aguero inte finns med i truppen. Även om den matchen var på bortaplan så spelades den givetvis i Manchester, precis som veckans CL-möte. Trots ett relativt tufft matchande har man alltså nu sin femte raka match i Manchester och varje seger i årets Premier League är som bekant otroligt viktig.

Jag väljer att spela Manchester City -1.5 i asian handicap till oddset 1.833 hos Pinnacle.
Man behöver alltså vinna med två mål eller mer för att spelet ska gå in.

Everton - Middlesbrough, 18:30.

Everton hade rejäl islossning senast mot Sunderland då man vann med 3-0 på bortaplan. Inte minst Lukaku, som gjorde alla tre efter att ha gått mållös i elva raka matcher i Premier League (om man räknar med den förra säsongen). Bolasie har förstärkt truppen och kommer börja hitta rätt snart.

Middlesbrough har börjat gå tungt efter en lovande start. Man förlorade senast hemma mot Crystal Palace med 2-1 och till den här matchen är Stuani tveksam till spel. Trots det har man många farliga namn offensivt, som Downing och Negredo till exempel.

Istället för ett asian handicap på Everton, eller för all del den raka ettan, väljer jag att lira Everton att göra över 1.5 mål i matchen. Till ett odds på 1.80 hos bet365.
Jag tänker mig att 2-1 är ett rimligt resultat, men förhoppningsvis gör man fler mål än så.

Napoli - Bologna, 20:45.

Napoli imponerade i veckans CL och vann med 2-1 borta mot Dynamo Kiev. Sen den tröga första halvleken i första omgången mot Pescara har man verkligen hittat rätt, och öst in mål. Milik har ersatt Higuain på ett lovande sätt hittills med två fullträffar i ligan och två i veckans Champions League-möte. Även spelare som Hamsik, Callejon och Mertens är i gott slag. Napoli snittar tre gjorda mål per match hittills i ligan och antalet insläppta ligger betydligt lägre, 1,33.

Bologna är ett helt annat lag hemma jämfört med borta. Nu åker man alltså till Napoli och tar man med sig en poäng härifrån är det en otrolig bedrift. Segern mot Crotone i premiären följdes upp med förlust 5-1 borta mot Torino. Ett Torino som också blandat och gett i inledningen. I senaste omgången vann man med 2-1 hemma mot Cagliari.

Även om jag själv vill tro mycket på Cagliari kan man inte blunda för att Bologna alltså har två uddamålssegrar mot två nykomlingar, samtidigt som man blev rejält utskåpade mot Torino. Till kvällens match är målvakten Antonio Mirante tveksam till spel och Angelo Da Costa är en klar försvagning.

Förra mötet på San Paolo mellan dessa lag, i april, slutade 6-0 till Napoli. Något liknande ikväll är långt ifrån otänkbart.

Jag spelar Napoli att göra över 2.5 mål i matchen till 2.0 hos bet365.
Främst på grund av att jag inte litar på försvaret, och därmed inte känner mig trygg med ett asian handicap.

Lycka till med era lir, så syns vi imorgon med ett nytt inlägg!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.