Speltips: Brett fredagsutbud

Det märks verkligen att säsongen är igång på allvar, med heta matcher varje dag. Just fredagar har ju dessutom fått förstärkning i form av glödheta Premier League-matcher för första gången någonsin. Inte varje vecka visserligen, men åtminstone ikväll. Efter de Allsvenska matcherna (som börjar 19:00) väljer jag att fokusera på två fighter, och har kompletterande speltips.

Chelsea - Liverpool, 21:00.

Antonio Conte har inte riktigt fått ordning på försvarsspelet ännu och tuffare blir det ikväll, då Terry är skadad och indisponibel. David Luiz förväntas starta i hans ställe och det blir intressant i sig. Han är definitivt en mer offensivt lagd mittback och anlände ju under sista dagen av transferfönstret, under det dåvarande landslagsuppehållet. Jag tror att Chelseas försvar riskerar att se oorganiserat ut och det är ju inte Liverpool sena att utnyttja.

Samtidigt har Chelsea gjort nio mål framåt, varav Diego Costa gjort fyra av dem. Två dessutom i senaste ligaomgången mot Swansea.

Jag tror mycket på Liverpool i år och man visade lite av sin stjärnglans mot Leicester i helgen i deras första hemmamatch. Utöver den har man slagit Arsenal på Emirates och gjort en god insats borta mot Tottenham. Enda bottennappet hittills är såklart förlusten mot Burnley med 2-0. Liverpool är ganska svängiga och det tenderar att bli en del mål när laget spelar. Mané har verkligen hittat rätt i sin nya klubb och han ackompanjeras av offensiva namn som Coutinho, Firmino och Sturridge. Vi får se hur Liverpool ställer upp ikväll. Oavsett vad finns det alltid offensiva spelare att ta in från bänken som kan förändra matchbilden. Inte minst en sådan som Origi, till exempel.

Chelsea har gjort nio mål framåt, och släppt in fyra. Endast hållt nollan i en match, och det var mot Burnley. Tuffare motstånd väntar ikväll.

Liverpool har 9-7 vad gäller mål framåt vs bakåt.

Jag siktar in mig på ett överspel ikväll, kombinerat med att båda lagen gör mål. "Över 2.5 & Båda lagen gör mål" spelas till 1.95 hos bet365.

Sampdoria - Milan, 20:45.

Även här blickar jag mot ett överspel, trots att Milan blev mållösa i helgens möte med Udinese. Med risk för att bli raljant kommer jag fortsätta pumpa överspel i Milans matcher, och försöka övertyga er om att göra det också.

Vincenzo Montella är alltså Milans nya tränare, och det är allmänt känt att han står för en obalanserad fotbollsfilosofi i praktiken, även om han säkert tror hårt på sin teori. En före detta anfallare, som dessutom har sina tyngsta spelarnamn i just anfallet.

Carlos Bacca gjorde tre mål i premiären, men har sedan dess sett ganska ointresserad ut av att spela boll och har snackat i media om att han hade kunnat tänka sig att återförenas med gamla Sevilla-tränaren Unai Emery i PSG. Flyttrykten har omgärdat Carlos Bacca under en längre tid, och det återstår att se om Montella ställer honom på banan från start ikväll.

Det viktigaste för Milan är ändå att Niang är tillbaka i elvan. En kreativ spelare som samtidigt är målfarlig. Tillsammans med Suso och Lapadula/Bacca kan vi nog vänta oss ett par mål, minst.

Milan snittar 1,66 mål i ligan hittills, men då blev man alltså mållösa senast utan Niang och man gjorde två baljor mot Napoli. Antalet insläppta snittar 2,33 per match i de inledande tre för säsongen. Ikväll är det defensiva mittfälsankaret Kucka avstängd vilket inte direkt bådar gott. Ytterbacken De Sciglio är heller inte tillgänglig. I hans fall på grund av skada.

Kollar vi på Sampdorias lag så hittar vi den gamle landslagsanfallaren Quagliarella, tillsammans med Luis Muriel som varit en notirisk målskytt i Serie A under många år. De har gjort två mål vardera under inledningen av säsongen och det rimliga är att någon av dem trycker dit en balja ikväll. Eller båda. Den tidigare Milanspelaren Antonio Cassano finns också i truppen, men han får utgå ifrån bänken mest troligt. Under tiden i Milan upptäcktes ett hjärtfel hos Cassano och han börjar bli till åren, så det återstår att se hur många minuter han får den här säsongen.

Daniel Pavlovic har spelat samtliga matcher för Sampdoria i backlinjen, men är tveksam till spel.

Båda lagen är rejält framtunga och jag väntar mig en underhållande match med en hel del mål. Vi kör samma spel här, till ett superodds. 2.20 hos bet365.

Lycka till med era spel och ha en trevlig kväll!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.