Speltips: Rashford frälser i debuten?

God eftermiddag! Dålig aktivitet på bloggen här senaste dagarna, men mina marknader står still så då finns det inget att skriva om eller spela på. Det är väldigt viktigt att om du försöker stå på egna ben inom bettingen att ta paus när det inte finns något du har kunskap om att spela på. Vi brukar kalla det noplay och det är i längden det bästa spelet i speltorra perioder. Det är dagens lärdom.

På fredag drar ligaspelet igång och jag dyker upp allt oftare igen, tills dess har vi ett landslagsuppehåll. Sverige ställs ikväll mot Holland, en match jag känner mig rätt positivt inställd till. Min känsla är att det är på riktigt igen, min känsla är att vi har en tränare som kommer göra alla bitar något bättre. Låt oss hoppas iaf!

Som vanligt när jag lägger spel här på bloggen så har det med England att göra. Dom spelade ju i söndags tänker ni nu. Japp det gjorde dom, och där avstod jag spel för jag tycker dom är enormt svårlästa. Idag spelar dock Englands u21 landslag Em-kval och det känns betydligt roligare.

England U21-Norge U21 (1,-1,25 asian) @2,00 //1.5u

Bookie: Pinnacle Sports

Turnering: Em-Kval U21

Spelstopp: 18,45

Ikväll tar England emot Norge på Colchester Community Stadium som tar in 10105 personer. Matchen skulle från början spelats i Chesterfield men om jag förstått det rätt så flyttades den på grund av att Ched Evans värvades till Chesterfield i sommar. En man som suttit inne för våldtäkt, och FA vill inte att det skulle kunna länkas ihop på något sät så tog man beslutet att flytta matchen. Långsökt, men på det sättet inte fel.

Nåväl, England kommer med ett väldigt spännande lag ikväll. Jag ser egentligen bara en svaghet i Englands trupp, målvakterna. Ingen av de tre uttagna har fått smaka på seniorfotboll i tillräcklig mängd än. Däremot har alla visat sig stabila i tidigare U-landskamper och dom har trots allt inte såpa i handskarna. Ikväll är det viktigt att den av dom som står, förmodligen Angus Gunn, är på tå hela matchen för jag tror inte han får allt för mycket att göra.

Backlinjen kommer styras av Callum Chambers, en spelare jag tror ni alla känner till. Viktig kugge i Arsenal som sällan gör en dålig match. I backlinjen kommer han ha idel Premier League spelare bredvid sig, bortsett från om Iorfa från Wolverhampton får starta. Vilket jag nog hoppas, han har nämligen startat säsongen bra den långe 21 åringen.

Framåt är England ruskigt intressanta. Längst fram är det uttalat att Marcus Rashford ska starta, Manchester Uniteds stjärnskott. Han gör, tror det eller ej, U-21 debut ikväll. Han gjorde mål i sin debut för Manchester United och för Englands A-landslag, gör han det även i U21 debuten? Jag känner mig rätt säker på det, ja.

Bredvid Rashford kommer förmodligen Nathan Redmond och Chuba Akpom befinna sig huruvida dom ställer upp. Två herrar som minst sagt kan få fart under skorna när dom trycker iväg. Bakom dessa tre tror jag Gareth Southgate ställer upp med James Ward-Prowse, Ruben Loftus-Cheek och Isaac Hayden. Tre löjligt bollskickliga spelare som man skulle kunna tro spelat på seniornivå hela livet.

England kommer, om Southgate och jag inte tänker helt olika, ställa upp med en elva där det bortsett från en eller två spelare är idel startspelare i Premier League. Spelare från klubbar som Arsenal och Southampton.

De elva senaste matcherna har Englands U21 landslag vunnit nio matcher och spelat två oavgjorda. Vinnarkulturen är i nuläget betydligt större än i A-laget. Lite som i Sverige med andra ord. Har sett ett gäng klipp ifrån träningarna i veckan hos England och det en otrolig harmoni i laget.

I Norge finner vi Ödegaard. Japp jag förstår att ni trodde att han begravt sig själv i pengar efter sin deal med Real Madrid där han inte fått se en skymt av Bernabeau. Han är nyckelspelaren enligt norsk press ikväll och här skulle motiveringen helt ärligt kunna ta slut. Men så taskig ska vi inte vara mot Martin.

I ärlighetens namn har jag rätt kass koll på norges juniorer, och det känner jag inte att jag ska skämmas för. Jag vet inte helt hur dom ställer upp och går därefter elvan dom spelade med i fredags när dom slog Bosnien borta med 1-0.

Norge ställde upp med en backlinje med spelare enbart från den inhemska ligan. En liga som är i klass med allsvenskan. Dessa fyra kommer tillsammans med målvakten Sondre Rossbach även han från den inhemska ligan kommer få det hett om öronen ikväll, minst sagt. Framåt har Norge ett par spelare som spelat strömatcher i Bundesliga, men ingen som har riktigt etablerat sig.

Norge befinner sig på en tredjeplats i Em-kvalgruppen medans England är tvåa en poäng framför. Viktig match med andra ord. Jag ser inte hur England inte ska vinna ikväll, dom har större kvaliteér på varenda poistion på banan toppat med en Rashford som vill visa Allardyce att han gjorde fel när han inte tog ut 18 åringen till A-lagsmatchen mot Slovakien. Premier League är trots allt bättre än Tippeligan och det kommer visa sig ikväll.

England vann bortamötet med 1-0. På hemmaplan tror jag det slinker in någon boll till och har därav plockat -1,25 asian till @2,00 hos Pinnacle Sports. Halva insatsen tillbaka vid vinst med ett mål och hel vinst vid seger med två mål eller mer.

C´mon!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt