God morgon!

Gårdagens 2 speltips på La Guaira +0.5 samt Junior -0.25 satt båda med marginal. Guairas 4-2 vinst mot Emelec följdes upp med en 0-2 vinst till colombianska Junior. Mycket fint! Nästan lika fint som veckans utbud och vi kan väl lika gärna slänga oss över dagens två bästa spel nu med en gång :)

Bolivar - Atletico Nacional - Copa Sudamericana Avspark: 00:15

Med gårdagens blogginlägg färskt i minnet kanske ni tänker "Jaha, det är Bolivar som spelar på hög höjd idag, given etta!". Ne ne ne, not today! Bolivar är förvisso Bolivias största och framgångsrikaste klubb men laget har det senaste året inte alls varit lika outstanding som jag varit van att se dem. Förra säsongen blev ett riktigt fiasko då de slutade på en 7:e plats i Clausuran, klubbens sämsta placering sedan 2011/2012, och rök redan i gruppspelet i Copa Libertadores då 2 kryss och 1 vinst hemma inte räckte till avancemang. Bolivar har helt enkelt gått och blivit mänskliga på Estadio Hernan Siles där man annars räknar med 3p i 90% av fallen. Tar man sig en snabb titt på hemmaresultaten via exempelvis soccerway.com så ser man tydligt hur poängtappen kom mer och mer frekvent ju längre 2016 fortskred. Nu tror jag förvisso att Bolivar kommer att prestera bättre än förra säsongen men inte tillräckligt för att ikväll kunna utmana regerande Copa Libertadores-mästarna Atletico Nacional.

I Colombia, närmare bestämt Medellin, har jag funnit en ny kärlek. Atletico Nacional har dem senaste säsongerna dominerat Colombiansk fotboll. De är Sydamerikas motsvarighet till Barcelona (Visca) och spelar en offensiv och underhållande fotboll. Man har tappat ett par spelare under pågående tranferfönster (Marlon Morenos, Perez) men har trots det ett riktigt slagkraftigt lag. Succévärvningen Borja, som öste in mål i Copa slutspelet, är kvar och bara där har vi målgaranti deluxe. Stommen är någorlunda intakt och fjolårets inhoppare verkar vara redo att ta ett större ansvar. Man har fortsatt värva smart, precis som tidigare säsonger, för att täcka upp efter spelarförsäljningarna och då man har ett grymt inkört spelsystem som sitter i spelarnas ryggrad bör de även denna säsong tillhöra den absoluta toppen i den Sydamerikanska fotbollen. Atletico Nacional har börjat hur strongt som helst denna säsong, trots att många ordinarie hade förlängt semester efter Copan, och överkörningen av peruanska Municipal (6-0) i förra omgången tyder på att laget är mer än redo för att skörda nya framgångar.

Spel: Jag hade räknat med en +0 lina på ett av Sydamerikas starkaste lag. Jag har otroligt svårt att se laget förlora ikväll och tackar ödmjukast för fina 1.89 som Pinnacle erbjuder på +0.25. Atletico Nacional +0.25 får 4/5U.

Santos - Vasco da Gama - Copa do Brasil

Det här spelet plockade jag tidigt. Santos har ett riktigt fint lag i år och är inblandade i titelracet i allra högsta grad. I ligan har man hemmaraden 8-1-1 och är just där kanske Brasiliens bästa lag. Santos senaste hemmavinst med 3-0 mot titelutmanarna Atletico Mineiro vittnar om vilket starkt hemmalag vi pratar om. Det var inget snack om vilka som var det bättre laget trots högklassigt motstånd. Laget kryllar av stjärnor (Ricardo Oliveira, Lucas Lima och Gabigol för att nämna några) som är jagade av flertalet europeiska storklubbar. Till kvällens match har tränaren Dorival Junior i princip hela truppen tillgänglig. OS-mästarna Gabigol, Maia och Zeca är åter tillgängliga och fit for fight. Allt är tipp topp med andra ord!

Motståndarna Vasco da Gama huserar för närvarande i Serie B. Den klassiska storklubben hade ett uselt fjolår men verkar vara redo att studsa tillbaka upp till Serie A omgående. Trots att man innehar 1:a platsen i Serie B har laget inte lyckats imponera på mig tillräckligt för att jag ska vara av den uppfattningen att de kan hota ett riktigt bra Serie A lag och de är alldeles för beroende av förre PSG-spelaren Nene. Lyckas du hålla honom i schack så har inte Vasco så mycket mer att komma med.

Mitt spel: Vasco hade stora svårigheter i cupens första omgång mot ett Santa Cruz som ställde över en hel del spelare då bottenstriden i Serie A prioriterades högre. Med det i åtanke, samt att Santos löst -1.5 i 6 av sina 8 hemmavinster mot starkare motstånd, känns Santos -1 @1.93 ruskigt fint och jag väljer att även här investera 4/5U.

Det var allez för idag i bloggväg men håll gärna koll på min spelbok då det kommer att dyka upp ännu fler spel tills ikväll/imorgon.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.