Speltips: Cupen rullar vidare!

Gårdagen var en bra dag på många olika aspekter. Matcherna lästes korrekt och även fast jackpoten uteblev så är säsongen lång och långsiktigheten är prio ett. Grönt är skönt och vi fick tillbaka 125% av det vi investerade igår.

Wolves lyckades inte lösa -1,25 igår utan nöjde sig med att vinna med 2-1. Vargarna gjorde ett tidigt 1-0 mål och därifrån var jag rätt säker på att det skulle bli en lugn resa. Carlisle kvitterade dock 5 minuter senare och gjorde första halvlek till en jämn tillställning. I paus gjorde Zenga ett dubbelbyte som förändrade matchbilden till Wolves fördel. Carlisle nöttes ner tillslut och Bödvardson satte 2-1 målet.

Tror jag gjort min bästa read för säsongen redan. Coventry-Portsmouth, förväntade mig en öppen match där jag gissade på ett slutresultat i form av 2-2 och där Curtis Main skulle hänga en för bortalaget. Matchen slutade 2-2 och Curtis Main gjorde matchens första mål. Enough said.

Shrewsbury sägs ha stått för en solid prestation mot Huddersfield och segrade med 2-1. DNB därav in. Inlånade Toney från Newcastle som jag pratade om gårdagens inlägg sägs ha gjort ett bra inhopp och assisterade till 2-1 målet.

Blackburn gjorde precis som jag hoppats på, dom tog chansen och studsade tillbaka rejält. Dom ställde en riktigt stark elva på plan och vann komfortabelt med 3-1.

Gårdagens enda read jag inte riktigt är nöjd med är Plymouth. Dom ska tydligen gjort en katastrofal första halvlek där dom hamnade i underläge med 2-0. Ska ha höjt sig avsevärt och varit de bättre laget i andra halvlek, men det var aldrig nära att bli vinst på +0,75.

Ny dag idag med fler cupmatcher, dock bara fyra styckna på agendan.

Luton-Aston Villa (2) @1,99 //1.5u

Motiveringen kommer låta ungefär som den gjorde igår med Blackburn. Jag såg Villas premiär mot Sheffiled Wednesday och det såg faktiskt inte särskillt bra ut. Ungefär lika krampaktigt som förra säsongen och dom hade stora problem att hålla i bollen när Wednesday pressade. Aston Villa är lite av en gåta för mig just nu och jag har ingen direkt uppfattning hur denna säsong kommer sluta för dom. Det jag dock vet att Villafansen är rätt trötta på det här nu och skulle gärna ta emot en vinst med öppna famnar. Di Matteo gör garanterat några ändringar i elvan sedan machen i söndags. Behöver nödväntigtvis inte vara dåligt. Oavsett går Villa in med inställningen att dom ska gå vinna och ta sig vidare. Hoppas få se unge Rushian Hepburn-Murphy i Villaelvan ikväll. Ynglingen född 1998 gjorde så sent som igår ett Hattrick i en u23 match och förhoppningsvis tar han med sig självförtroendet till kvällens match och hänger någon till. Annars säger något mig att Di Matteo ställer upp med en riktigt stark elva idag även om han själv inte riktigt vill avslöja allt för mycket. Viktigt att studsa tillbaka och få en go känlsa i truppen. Inte helt omöjligt att han vill ge McCormack och Ayew lite tid ihop ikväll, och då blir det åka av. Lägg därtill att matchen tvsänds, kan låta löjligt men när man vet att fansen ser på, då kan intensiteten öka någon procent till, speciellt om någon yngling får chansen ikväll.

Luton då? Jo dom öppnade sin kampanj i årets League Two med att tvåla dit Plymouth med 3-0. Ska sägas att resultatet inte speglade matchbilden, men effektiva det var dom Luton. Luton har ett lag som kan hota om playoff platser till League One i år om allt går deras väg. Har förstått att likt Portsmouth i samma liga är det målet. Managern Nahtan Jones svarade på frågan om han tänker vila spelare att han har 20 spelare i truppen och han litar lika mycket på alla. Kryptiskt svar, men tror det blir ändringar och det bästa laget kommer därav inte spela.

Aston Villa ska vinna den här matchen på kvalité, så enkelt är det. Jag tror att när dom får dominera en match som dom bör göra ikväll kommer det se bättre ut i alla delar av planen. Motivationen tror jag även den befinner sig hos Aston Villa då dom måste börja leverera kvickt och idag är ett fantastiskt tillfälle med tv-kameror på plats mot ett lag två divisioner under dom själva. Spelar raka tvåan på Aston Villa till @1,99 med 1.5u 0-2?

Fleetwood-Leeds United (Över 2,25 mål) @1,826 //2u

Har följt Fleetwood en del under försäsongen och läst lite matchrapporter och det har varit öppna såll i båda riktningar av planen. 0-5, 3-1, 3-4 är några av resultaten. Även mot Liverpool fick man stryk med 5-0. Mane sprang runt Fleetwood försvarna som koner och det såg lite tragiskt ut. Fleetwood räddade sig precis kvar i League One förra året och får nog sikta in sig att befinna sig i samma skikt av tabellen i år igen. Tappat två viktiga spelare och inte förstärkt med några "stjänor".

Fleetwood möter ikväll Leeds United som även dom har svängdörrar i sitt spel. Laget har inte spelat en 0-0 match sedan hemma mot Middlesborough i mitten av Februari. Däremellan har det inte spelats många 1-0/0-1 matcher heller. Pablo Hernandez fick sitt arbetstillstånd klart igår och förväntas göra debut ikväll. Förvånar mig inte om han hänger en balja. Oavsett kommer någon i Leeds göra mål idag, Gary Monk har sagt att han kommer med en startelva som tagits ut med syfte att vinna. Allt annat vore väl dumt kanske. Förväntar mig en vilda västern match här med två lag som såväl släppt in som gjort en hel mål på senaste tiden. Att Leeds tar sig vidare är jag inte helt säker på, men att det blir mål, det känner jag mig ganska säker på. Vid 1-0, 0-1 kommer det tryckas på och kontringar kommer skapas då vi snackar cupspel och det finns ingen återvändo vid förlust. Vid 1-1 kommer det även då tryckas på extra i slutet, för vilket lag vill kliva in och spela 120 minuter mitt i veckan? Tycker bolagen är väldigt generösa som erbjuder en 2,25 lina här och jag tackar och tar emot gonom att trycka in 2u. Fleetwoord skräller och vinner 2-1?

QPR-Swindon (Under 2,75 mål) @1,769 //1.5u

Tiden tag flugit iväg och jag måste springa iväg. Här ser jag dock ett bättre QPR som dominerar och styr men inte förtar sig. 1-0? Tycker undern är fin här. Tråkigt nog.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt