Speltips: Sista Premier League-rundan!

Det har varit en fantastisk Premier League-säsong med Leicester otroliga ligaseger som höjdpunkt. Även kul att se att Klopp börjar få ordning på Liverpool, som ju dessutom hare n Europa League-final kvar att spela. Under söndagen spelas den sista omgången i Premier League och dramatiken hittar vi i kampen om Europa-platserna.

Manchester City ligger på den sista CL-platsen, två poäng före Manchester United. City möter Swansea borta och United spelar hemma mot Bournemouth. Jag räknar med att United vinner sin match enkelt till 1,38 men jag tror att det kan bli tuffare för City att bärga tre poäng. Swansea har visserligen inget att spela för men har visat fin form på sistone med segrar över Liverpool och West Ham. Jag lirar Swansea +1 till 2,02, alltså vinst om Swansea får oavgjort eller bättre, förlust om City vinner med två eller fler och pengarna tillbaka om City vinner med ett mål.

Liverpool möter ett formsvagt West Bromwich på bortaplan. Klopp tar nog inga risker inför EL-finalen och lär vila en del spelare, men det finns kvalitet på bänken också. Tysken har verkligen skapat harmoni i truppen och spelarna gör sitt yttersta för sin tränare. Liverpool avslutar PL-säsongen med en seger mot West Brom till fina 2,90.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt