Speltips: Sunderland fixar kontraktet redan ikväll

Det har inte varit någon positiv säsong för rivalerna i norr. Sunderland och Newcastle slåss om den sista platsen för att hålla sig kvar i Premier League. Jag tror de förstnämnda säkrar kontraktet redan ikväll.

Vändningen och segern mot Chelsea i förra omgången var ett styrkebesked från Sunderland, som visar att man vill stanna i den högsta serien. Även ikväll spelar man på hemmaplan, och det ska givetvis vara en stor fördel att spela två hemmamatcher i rad. Everton står för motståndet, som reste till Leicester i söndags och blev utklassade av mästarna. Resultatet 3-1 till Leicester speglade inte riktigt matchbilden.

Motiveringen till varför man bör spela mot Everton är egentligen samma som alltid. Tolfteplatsen i ligan är ett fiasko om man ser till spelarmaterialet, och det känns som att man bara väntar in semestern. Det är plågsamt att se Everton just nu, men vinner man pengar under tiden blir det lättare!

Jag tror att hemmafansen lyfter Sunderland till seger ikväll och att man därmed överlever i PL ännu ett år. Defoe gör ju för tusan alltid mål, så blir en liten peng på honom som målskytt också.

Spelen: Sunderland vinner detta. 1.83 är ett bra odds.
Defoe gör mål i matchen placeras med en liten insats till oddset 1.95.

I Superettan har jag hittat en nästan osannolikt bra rek i matchen mellan Assyriska och AFC United.

Det är alltså jumbon Assyriska som är favorit att vinna enligt spelbolagen när man tar emot ligaledaren AFC United, vilket är helt obegripligt för mig. Assyriska har följt upp seger i premiären med fem raka förluster inför kvällens match.
Jag vill hävda att AFC är ett riktigt konstgräslag, och de tre bortmatcherna hittills under säsongen har varit på naturgräs. Fyra inspelade poäng är inte helt dåligt, men ikväll spelas matchen på konstgräs som man är vana vid.

Jag skyddar mig mot ett oavgjort resultat genom att spela Asian Handicap 0.0 på bortalaget. Pengarna tillbaka vid kryss alltså.

Notera att oddset är avsevärt högre på den asiatiska marknaden jämfört med klassiska "Draw no Bet".






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt