Speltips: Ligacupfinal!

Tjenare,

Äntligen har Liverpool en fin chans att plocka hem en titel igen. Det måste vara en magisk upplevelse för spelarna att kliva in på Wembley på söndag inför fullsatta läktare. Utöver Ligacupfinalen mellan Liverpool och Manchester City så är det en fantastisk fotbollshelg som väntar. Real Madrid-Atlético Madrid, Manchester United-Arsenal och Juventus-Inter är några av godbitarna.

Ligacupfinalen tror jag kommer bli en tight tillställning med ett eller två mål totalt. Daniel Sturridge är tillbaka i Liverpool och han betyder mycket för offensiven. Han kommer att skapa bekymmer för Citys backlinje tillsammans med Firmino. Mitt spel på finalen blir Sturridge som målskytt till 2,90, testar även Liverpool att vinna + Sturridge som målskytt med Wincast till 5,50.

Real Madrid fick bara 1-1 mot Malaga senast, det kommer krävas en betydligt bättre insats för att få hål på stabila Atlético. Simeones mannar kan slå vilket lag som helst, bara de ser till att undvika utvisningar, något de inte gjorde när de mötte Barca nyligen. Real gör mycket mål men de släpper också in en hel del. Jag spelar Atlético över 1.5 baljor till 3,65.

Matchen mellan United och Arsenal luktar kryss lång väg. Båda lagen har haft hårt matchande i veckan så oavgjort till 3,25 ligger närmast till hands. Juve stod för en stark comeback mot Bayern i veckan och visade att laget håller högsta klass. Inter är inte på samma nivå och kommer få det jobbigt. Juve -1 till 2,12 känns riktigt spelvärt.

Ha d gött!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt