Speltips: NFL Championship: Patriots avancerar återigen till Super Bowl

Då är det dags för Championship Round, eller "semifinalerna" inför Super Bowl, och först ut för kvällen är Denver Broncos som tar emot New England Patriots.

Här ser jag absolut Patriots som det bättre laget och frågan för mig i denna match är hur Denvers försvar lyckas stoppa Patriots vassa anfall och hålla laget kvar i matchen.

Denver

Jag tror att Broncos själva kommer att ha en del svårigheter att röra sig neråt i planen och man imponerade inte på mig i senaste matchen mot Steelers. QB Peyton Manning är långt, långt från den Manning han en gång var och han hade stora problem i matchen mot Steelers. Hans djupa bollar kunde inte hitta rätt och timingen i de korta kasten stämde inte.

Patriots har ett vassare försvar än Steelers, framför allt passförsvaret. Man har också en vass passrush som kommer att ge Manning en tuff kväll där han måste släppa bollen ofta och tidigt, Broncos offensiva linje har inte det som krävs just nu för att skydda honom tillräckligt. Patriots har också fått tillbaka flera spelare i sin defensiva linje efter bägge lagens möte i november, då Broncos vann med 30-24, och Denver kommer inte att kunna springa lika effektivt mot denna uppställning.

Patriots

Patriots såg fina ut senast med ett par nyckelspelare tillbaka från skador och visade direkt hur vassa man är framåt med Gronkowski och Edelman båda på planen för Tom Brady.

Brady kan släppa bollen otroligt snabbt om han måste och hans tid i fickan kommer att vara en stor nyckel idag. Denver måste lyckas få press på Brady med sin defensiva linje utan att blitza för att man ska kunna ta hem denna match. Man har mannar som kan klara av det jobbet, men jag gillade vad jag såg från Patriots offensiva linje senast.

I springspelet däremot lär Denver med ligans förstarankade springförsvar kunna stoppa Patriots rätt så effektivt. Coachnings-mässigt så är Patriots överlägset. Belichick är otrolig när det kommer till att ta bort motståndarens bästa vapen och riktigt bra i situationer då han ställs mot lag han förlorat mot tidigare under säsongen, då är han 12-4 mot spreaden.

Jag har svårt att se Patriots förlora denna match om det inte blir en massa turnovers mot dem. Jag spelar Patriots -3 till 2.00 gånger pengarna hos Betfair och bombar på med fem units.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.3
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt