Star icon
9.00

bet365

100% upp till 1000 kr

NYA KUNDER | FÅ UPP TILL 1.000KR I SPELKREDITER | Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Villkor, tidsbegränsningar, undantag tillämpas

bet365

Världsledande bet365 är en verklig bjässe i sammanhanget och det blir man inte utan att erbjuda en bra sportsbettingprodukt. Sedan det brittiska bolaget grundades år 2000 har de erbjudit nästan tjugo miljoner kunder i närmare tvåhundra länder odds på nätet.

bet365 har otaliga gånger vunnit prestigefulla utmärkelser för sitt branschledande sätt att hantera spel på nätet och ligger alltid i framkant med nya spännande produkter. De direktsänder bland annat fler matcher än någon annan speloperatör direkt i din dator, mobil eller surfplatta. Du hittar åratal av statistik från de mest obskyra sportformerna till de senaste nyheterna som rör sportens fantastiska värld. Att bet365 är ett av världens bästa spelbolag råder det inga tvivel om och det är även något vi på 1x2 är helt samstämmiga om. Räkna med bettingbonusar i världsklass, kampanjer som saknar motstycke, och nätets största spelutbud kopplat till odds och live-odds som får även den mest luttrade sportsbettaren att imponeras.


Exklusiva bonusar från bet365
Första insättningen
100% upp till 1000 kr
bet365

100% upp till 1000 kr

NYA KUNDER | FÅ UPP TILL 1.000KR I SPELKREDITER | Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Villkor, tidsbegränsningar, undantag tillämpas

Star icon
9.00
bet365

Oddsbonus

Du hittar alla slags sportbonusar från bet365s erbjudandesida och de är alldeles för många för att vi ska gå igenom alla här. Men för att ta något exempel på en typisk fotbollsbonus får du till exempel pengarna tillbaka på utvalda matcher där resultatet slutar 0 – 0. Att ta en titt på samlingssidan för alla erbjudanden innan du lägger ett spel är en investering för framtiden och kan spara dig såväl pengar som nerver. Sammantaget erbjuder bet365 nätets mest attraktiva oddsbonusar och generösa kampanjer på näst intill daglig basis.

Placera ett spel före matchstart på VILKEN SOM HELST av bet365:s marknader Rätt resultat, Halvtid/Fulltid eller Scorecast på VALFRI match, skulle evenemanget sluta 0-0 kommer du att få insatsen tillbaka. Detta erbjudande gäller inte då ett spel har stängts i förtid med hjälp av funktionen Stäng spel. Då ett spel delvis har stängts i förtid (med hjälp av funktionen Stäng spel), och matchen slutar 0-0, kommer endast den återstående insatsen att återbetalas. Då ett kvalificerande spel redigeras med funktionen Ändra spel, före avspark och matchen slutar 0-0, kommer endast den nya insatsen att återbetalas. Då ett spel har redigerats till att inkludera eller ändra ett val för ett evenemang som pågår, kommer inte bonusen längre att gälla. Spel placerade med hjälp av ditt uttagbara saldo kommer att återbetalas till ditt uttagbara saldo och spel placerade med spelkrediter kommer att återbetalas i form av spelkrediter. Villkor tillämpas. Endast tillgängligt för nya och behöriga kunder.

Odds

Exakt hur många evenemang bet365 sätter odds på har vi inte riktigt svar på men vi pratar hundratusentals per år. Du hittar givetvis allt från klassiska vinnar- och resultatodds i 1x2-form till mer ovanliga sportspecifika spelformer. Att gå igenom alla sorters sportodds skulle ta flera dagar men om du kan tänka dig en spelform så har förmodligen redan bet365 gjort det, och den finns tillgänglig med ett enkelt musklick. Klicka på den sport du vill spela på och du presenteras med ett näst intill överväldigande utbud av länder, ligor och andra uppdelningar. När du sedan klickar dig vidare till en match eller ett evenemang är allt smart uppdelat med på vanligaste spelformerna längst upp och alla odds uppdaterade i realtid. Flikarna högst upp navigerar dig till mindre vanliga spelformer men allt är tillgängligt med ett enkelt klick och hamnar på din kupong. Kombinationerna på din kupong är i princip helt obegränsade och du kan blanda spelformer och sporter precis som du vill. När du känner dig nöjd med din tipskupong fyller du i din insats på respektive resultat och klickar på ”Spela”. Enklare kan det inte bli och du hittar såklart även ett detaljerat regelverk för alla sorters bettingformer från hjälpsektionen.

Liveodds

Under fliken ”Liveodds” som du hittar uppe till vänster i samma meny du väljer sporter hittar du hela utbudet av pågående matcher du kan spela på. Bet365 är världsledande i segmentet och livesänder fler matcher än någon annan konkurrent. Över 20 000 matcher per år kan de stoltsera med finns tillgängliga helt gratis för alla insättande kunder som alla är fullspäckade med ”In play” händelser. Men du kan givetvis även spela på matcher som de inte sänder live via sin streamingtjänst. Det ska väl sägas att det inte rör sig om några högprofilsevenemang även om bet365 faktiskt sänt engelska landskampsmatcher i fotboll. Liveoddsen är hur som helst både konkurrenskraftiga och skänker en härlig ny dimension till din spelupplevelse. Detaljrikedomen i de livematcher du kan följa (alltså som inte videostreamas) är fantastiskt detaljerad. Du ser var frisparkar läggs ifrån, gula kort, hörnor, you name it, och allt med endast två sekunders fördröjning. Från hemsidan kan du simultant följa upp till tolv olika evenemang och spela på direkt. Spelformen gör sig däremot kanske bäst från mobiler men det kanske mer är en smaksak.

Cashier

Bet365:s cashierfunktion imponerar både i bredd och användarvänlighet, och ligger definitivt i frontlinjen på marknaden. Oavsett vilka metoder du är intresserad av lär du hitta något som fungerar här både för insättning och uttag.

Support

Kundtjänstmedarbetare hos bet365 nås dygnet runt alla dagar om året via telefon på ett gratisnummer. Detsamma gäller för chatt och e-post. Du kan faktiskt till och med faxa eller skicka ”snigelpost” till kontoret men det kanske inte är effektivaste metoderna. De flesta frågor och regelverk finns däremot dokumenterade under Hjälp-avdelningen som du likt kontaktformulär och chatt nås från menyn ”Tjänster”.

Mobil

Alla marknader och alla odds och liveodds finns tillgängliga antingen via mobilversionen av bet365s hemsida eller någon av deras alla appar. Appar finns tillgängliga för Android, iOS och till och med Windows-telefoner. Du hittar de där du brukar hitta appar, men enklast är nästan att ta upp din mobil eller surfplatta och surfa in till deras hemsida där du hittar länkar till respektive nedladdningssida. Du når alla tjänster som erbjuds från hemsidan och det fungerar även att lägga till nya insättningsmetoder om du skulle behöva det. Du behöver inte nödvändigtvis ladda ner någon app då det fungerar väldigt bra även från din mobil eller surfplattas webbläsare. Livestreaming fungerar även det utan problem så länge du har en hyfsad internetuppkoppling. Hemsidan via dator erbjuder emellertid aningen bättre översikt men mobilversionen och apparna är ett fantastiskt komplement som du inte bör missa om du har ett konto hos bet365. Liveodds är en ren fröjd då du kan följa din match direkt från TV-soffan och samtidigt höja spänningen ytterligare och snabbt lägga spel utan att distraheras märkvärt. Toppbetyg.

Första insättningen
Bonus
100% upp till 1000 kr
Kod
special
Hämta bonus Villkor gäller
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Registrera dig
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Glömt lösenord