Bettingsidor med livestreaming

Betting är såklart roligare om du kan titta på matchen. Genom att välja en bettingsida som erbjuder livestream kan du kommat åt tusentals matcher som du annars hade haft svårt att ratta in på din TV. Spana in någon av oddsidorna nedan och läs mer om deras utbud.

Åldersgräns 18 år. Särskilda villkor tillämpas för bonusar.

Live streaming hos svenska spelbolag

Betting är roligare när man ser matchen och näst intill nödvändigt vid live betting. När vi talar om live streaming här så refererar vi till direktsänd video. Alla bettingsidor erbjuder resultat direkt via klienten, ofta i visualiserad form som var på planen bollen befinner sig eller vem som servar. I väldigt vid bemärkelse kan det kanske kallas en livestream men det är inte särskilt användbart i sammanhanget.

Det finns en mängd olika medie- och datadrivna bolag som specialiserar sig på olika sporter, länder och ligor när det kommer till att leverara streamen av sport på bettingsidor. Vilket bolag som anlitats framgår sällan på sajten och för oss användare spelar det så klart mindre roll så länge kvalitén är god och sändningen utan fördröjning. Ofta är det en mix av flera leverantörer och det är svårt att förutse vad som kommer visas och var. De flestas utbud överlappar ofta, särskilt när det kommer till de mest populära sporterna: Uppåt i divisionerna ser det ofta lika ut medans det är mängden event ner i divisionerna och udda länder som det skiljer sig.

Spelbolag Antal events TV-tablå
bet365 +200 000 per år Nej
Betfair +40 000 per år Nej
bwin +15 000 per år Ja
Nordicbet +20 000 per år Nej
Unibet +60 000 per år Ja

På de flesta sajter indikeras tillgängliga videostreams med en Play-knapp, men vissa går steget längre och erbjuder en faktiskt TV-tablå. Ett tips för att hitta tillgängliga streams på spelbolag som saknar faktisk tablå är att leta upp deras flik för "kommande event" för att se vad som är på gång.

✔️ Vad krävs för att streama sport från spelbolag?

Ett spelkonto med positivt saldo är ofta det enda som krävs. Om du är helt tom men lagt ett spel som avgjorts inom 24 timmar kan också ibland kvalificera dig till spelbolagets sportstreams.

📺 Är det bra kvalité på livestreaming på bettingsidor?

Kvalitén är i regel inte superbra. Räkna inte med att koppla upp din dator (eller mobil) till en 50 tummare och få bra bild (eller ljud). Det är ändå dugligt och det blir bättre och bättre.

🙋‍♂️ Kan man se Premier League live på spelbolag?

Rättigheterna att visa engelska Premier League är en av TV-världens dyraste. Inget spelbolag (eller streamingleverantör) har ännu gett sig in i budgivningen.

🏇 Kan man streama trav hos något spelbolag?

Ja, men tyvärr inte svenska lopp. Något konto hos ATG krävs dock inte för att titta på deras sändningar som täcker det mesta av intresse inom svensk travsport.

Tillgängliga sporter att streama på svenska spelbolag

För det första ska man vara medveten om att de flesta typer av högprofilsevent inte är tillgängliga på bettingsajter. Rättigheterna att sända till exempelvis Premier League kostar miljarder och även om spelbolag i regel har djupa fickor är det här inget man satsat på, än så länge. Det betyder inte att

Då licenser och rättigheter ofta är lokala kan man fortfarande se högkvalitativa sportevent, särskilt sådant som sker på andra sidan jorden. Ta till exempel ett VM-kval som rör Sverige – det kommer du inte kunna hitta på en svensk bettingsida med livestreaming – men sydamerikanska kvalspelet till VM finns förmodligen tillgängligt i sin helhet. Vi antar att situationen är omvänd på den sidan jorden.

Livestreama fotboll från spelbolag

De flesta länders två högsta divisioner är i regel inte tillgängliga att se från något spelbolags livetjänst, med vissa undantag. Till exempel La Liga och Italienska Serie A är ofta tillgängliga hos de flesta svenska bettingssidor som erbjuder livestreams. Erbjuds odds på FA Cupen hos spelbolaget så brukar den även kunna ses live men där går gränsen för internationella klubbturneringar.

Kval till stora evenemang som exempelvis VM och EM kan vara tillgängliga, men då främst när det rör lag på kontinenter utanför Europa. När det kommer till svensk fotboll är utbudet tyvärr näst intill obefintligt.

100% upp till 1500 kr
8.9
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar & undantag tillämpas. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se

Få spelbolag kan mäta sig med bet365 när det handlar om fotbolls-streams.

Livestreama hockey från spelbolag

Över lag är hockeyutbudet inget vidare när det kommer till livestreamade möten. Svensk ishockey finns inte tillgängligt att streama på något svenskt spelbolag. Försäsongsmatcher i NHL kan också dyka upp men grundspel eller slutspel har vi aldrig sett. När det kommer till ishockey-streams så är KHL den högst kvalitativa ligan där man kan se näst intill alla matcher.

Se till att jämföra spelbolagen så du får bäst odds på KHL innan du spelar, sen kan du se matchen live hos de flesta svenska spelbolag med livestreaming.

LIvestreama tennis från spelbolag

Tennis är den sport som är kanske bäst representerad när det kommer till livestreaming på svenska bettingsidor. Challenger- och ITF-tourerna är ofta väl representerade. Andra cuper runt om från världen är också ibland närvarande i tablån och det kan ibland innebära att man kan se storstjärnor spela. Unibet är fantasiskt bra på tennis och särskilt livebetting på det.

100% upp till 1000 kr
7.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se

Livestreama trav på spelbolag

Trav i de högsta internationella divisionerna finns det gott om att tillgå från de flesta bettingsidor med videostreaming. Från USA kan nattsuddare få en näst intill daglig dos. Frankrike är också ett land med fin travtradition och även där är mycket tillgängligt via direktsänd video. Galopp från nämnda länder men även England är också en relaterad kategori där utbudet är gott.

Livestreama eSport på spelbolag

Snabbväxande eSport har en lite annorlunda ställning inom bettingvärlden och gratisstreaming är något som åskådare kräver. Spelen – och att betta på eSport - har blivit populära mycket tack vare streamingtjänster som twitch. Få spelbolag har valt att lägga in streams direkt via sin bettingklient då spelare ofta har bättre koll än vad dom har på var man bäst ser matcherna.

Nischade sajter som Pixelbet löser det på kanske allra bästa sätt och letar upp och erbjuder rätt twitch-sändning direkt via sajten. En snygg lösning som innebär både kanonkvalité och ofta valmöjligheter när det kommer till kommentatorer och språkval. Men som sagt, om ditt föredragna spelbolag inte erbjuder streams av eSport, leta upp den på annat håll.

Pengar på kontot ett krav hos de flesta för att streama sport live

Då bandbredd inte är gratis och att spelbolag erbjuder livestreams för att uppmuntra till spel kräver i princip alla spelbolag att det finns åtminstone en krona på kontot. En del kan tillåta streams om kontot är tomt men att det finns aktiva spel som ännu inte avgjorts, eller om ett spel avgjorts det senaste dygnet. I regel bör du dock räkna med att det kommer krävas ett positivt saldo för att livestreaming ska vara tillgängligt.

Pay Per View hos spelbolag

En del spelbolag har börjat experimentera med en slags Pay-per-view-modell där man kan betala för tillgång till mer kvalitativa events direkt från sitt spelkonto. Detta är dock inget som blivit vedertaget men det lär växa sig större då det är en modell som bör fungera för alla inblandade parter. Gissningsvis kommer boxning och MMA vara drivande i den här utvecklingen.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.