Systemförslag: Stryktipset & Topptipset vecka 8

Stryktipset promo

Vi var rätt ute senast och prickade samtliga rätt på topptipset och elva på Stryket. Dock favorittätt och dålig utdelning, vilket innebär ännu en jackpotomgång denna vecka, där drygt elva miljoner ska delas ut. Vi har hittat ett par spikar som känns bra i Championship, medan Huddersfield kan vara veckans lag att höja utdelningen. Potentiell spik?

Watford – Everton

Efter segern borta mot Chelsea föll Watford senast borta mot West Ham i jakten på en topp tio-plats. Zeeglaar halkade med minuterna kvar att spela av första havleken och Hernandez kunde sätta 1-0 för hemmalaget. Watford hade mest boll men svårt att skapa klara chanser och fick istället se 2-0 komma med tolv minuter kvar. Everton föll tungt borta mot Arsenal med 1-5 näst senast men fick segra när man tog emot Crystal Palace senast. Efter en jämn mållös första halvlek gjorde man två mål på fem minuter i starten av andra och kunde spela hem matchen efter det. På bortaplan har man haft det jobbigare och vi ger fördelen till Watford här.

Bournemouth – Newcastle

Riktigt tung kväll för Bournemouth senast borta mot Huddersfield. Hemmalaget var det klar bättre matchen igenom och Bournemouth hade svårt att få något att gå sin väg. Man ligger dock fortsatt bland topp tio och har ett par poängs avstånd ner till strecket. Newcastle vann överraskande hemma mot United senast efter att ha försvarat sig väl. Manchester skapade en drös med lägen men kunde inte kapitalisera och istället var det Newcastle som gjorde matchens enda mål på frispark med 25 kvar att spela. Vi väljer bort hemmafavoriterna och spelar X2 här.

Brighton – Swansea

Hyfsad form senaste tiden för Brighton, som enkelt kunde manövrera ut Coventry i FA-cupen med 3-1 senast. Senaste ligamatchen var en 1-1 match borta mot Stoke efter en tappad ledning och en okej insats. Swansea har lyckats få ihop tio raka utan förlust och tagit sih en poäng över nedflyttningsstrecket. Senaste matchen var i cupen där man spelade en mållös match borta mot Sheffield W, vilket gör att omspel väntar. Brighton knappa favoriter och krysset åker med.

Burnley – Southampton

Burnley började bra senast borta mot Swansea och var det något bättre laget i första och starten av andra. Swansea drog dock upp tempot halvvägs in i andra och skulle belönas med ett rättvist mål. Nionde raka utan vinst för Burnley, som dock fortsatt ligger sjua i tabellen. Southampton tog sig vidare till kvartsinal i fa-cupen efter seger borta mot West Bromwich. Det var en tight match som slutade 2-1, efter att man gått upp i 2-0 ledning tidigt i andra halvleken. I ligan ligger man en poäng under strecket och måste samla pinnar. Burnley är tighta bakåt och vi ger liten fördel till hemmalaget.

Liverpool – West Ham

Liverpool fortsätter att visa upp ett snabbt anfallsspel och kunde enkelt manövrera ut Porto i det första mötet i Champions League-slutspelet. 5-0 vann man med på bortaplan och det krävs ett under för att de ska åka ut. I ligan slåss man om topp fyra-placeringarna och ligger just nu på tredjeplatsen, två poäng bakom tvåan United. West Ham har jobbat sig ur den absoluta botten, men även om man ligger tolva så är det bara fyra poäng som skiljer ner till nedflyttning. Senast gjorde man en bra match hemma mot Watford och segrade med 2-0. Tuffare här och tre pinnar känns nära för Liverpool.

West Bromwich – Huddersfield

West Brom går tungt och efter tre raka förluster i ligan ligger man sist på 20 poäng. Senast förlorade man också i cupspelet hemma mot Southampton efter att ha släppt in ett tidigt mål i vardera halvlek. Efter gästernas 2-0 reducerade man dock snabbt till 2-1 men kunde inte producera ett mål till i en tight match. Huddersfield har vunnit två av de fyra senaste och förlorat mot United i de andra två, en gång i ligan och senast i cupen. Man gjorde en fin cupinsats och skapade många lägen men kunde inte stå emot serietvåan. Man visar dock upp bättre spel än West Brom och vi är sugna på spikern på underdogen här men tar med krysset också.

Leeds – Brentford

Tio matcher utan seger för Leeds, men man var nära alla tre senast borta mot Derby när man tappade ledningen två gånger om. Det var en jämn och tuff match där hemmalaget var de som skapade mest i första men Leeds hade ledningen innan man släppte in en kvittering på stopptid. I andra tog man återigen kommadot med 2-1 och såg ut att gå mot alla tre innan man fick se 2-2 på hörna i 92a minuten och två viktiga poäng försvann i jakten på playoff. Brentford ligger en placering över Leeds och har två raka segrar i ryggen, senast hela 5-0 hemma mot Birmingham. Man höll högt tempo och hög press och det var aldrig snack om vilka som var bäst.Svålöst möte som helgarderas.

Norwich – Bolton

Tre raka kryssmatcher för Norwich, som nu har åtta poäng till playoff. Senast kom man tillbaka från 0-2 för att rädda en poäng mot serieledarna och visade bra kämparglöd i en fin insats. Bolton tog en välbehävlig seger i bottenracet hemma mot jumbon Sunderland i en match som slutade 1-0. Det var inte den bästa insatsen och man hade lite tur med sig vid målet men tre viktiga poäng välkomnas. Norwich ska vara favoriter här och vi spikar.

Preston – Ipswich

Preston har bara förlorat en av de 17 senaste ligamatcherna, men det har blivit en del kryss på vägen. Man har nu tre raka 1-1 matcher i ryggen, de senaste två dock mot riktigt tufft motstånd. Först hade man ledningen mot serieledarna innan Welsh drog på sig sitt andra gula och man fick spela med tio man i 30 minuter. Efter det tog man ledningen borta mot Aston Villa i en mycket bra genomförd match där man förtjänade tre poäng. Dock skulle hemmalaget inte ge vika och kvitterade på straff i 66e. Ipswich mötte även de toppmotstånd senast när man tog emot Cardiff. Man gav tabelltvåan en kamp om poängen men skulle tillslut falla kort när Zohore gjorde 1-0 för gästerna i 65e minuten. Preston något vassare men Ipswich långt ifrån ofarliga och krysset är med.

Queens PR – Nottingham

QPRs problem på bortaplan fortsatte senast när man föll med 1-2 mot Sheffield United. Man började matchen okej men efter hemmalagets 1-0 mål 27 minuter in fick man det tuffare och fem minuter in i andra dubblades underläget. Man började pressa på mer med halvtimmen kvar och tog igen ett men kunde inte göra ett till. På hemmaplan har det sett stabilare ut. Nottingham Såg ut att gå mot femte raka mållösa matchen när man låg under med 0-1 hemma mot Reading senast efter en dålig första halvlek. Med fem minuter kvar att spela lyckades man dock få ett slut på måltorkan genom Lee Tomlin som räddade en poäng. QPR det bättre laget och vi tror på tre poäng.

Reading – Derby

Två förluster och en oavgjord för Reading de tre senaste. Efter en fin första halvlek såg man ut att gå mot tre poäng mot Nottingham senast, men hemmalaget lyfte sig i andra och fick utdelning för sin press med fem minuter kvar av ordinarie tid. Derby soealde en tuff match hemma mot Leeds senast där man hämtade upp underläge två gånger om. Man inledde matchen bäst men hamnade ändå i underläge innan man kvitterade på stopptid i första. I andra skulle man återigen hamna i underläge men på stopptid satte man ännu ett mål och tog en pinne i toppen. Fem poäng skiljer till nu andraplatsen. Här tror vi på en trea.

Sheffield W – Aston Villa

För Sheffield väntar omspel i FA-cupen efter 0-0 hemma mot Swansea. Efter det spelade man borta mot Millwall i ligan och tappade en 1-0 ledning efter halvtid. Sheffield hade mycket boll men det var hemmalaget som skapade de vassaste chanserna och skulle alltså få utdelning två gånger om i andra i en match där Sheffield fick se Jordan Thorniley bäras ut på bår efter att ha slagits medvetslös i en duell. Villa hade det tufft i många delar av matchen hemma mot Preston senast och hamnade också i underläge i den första halvleken. Inbytta Grabban och Davis fick dock fart på laget i andra halvan och den förstnämnde skulle måla på straff med 25 kvar att spela. Man lligger fortsatt trea i tabellen och tar nog tre viktiga poäng här.

Sunderland – Middlesbrough

Tre poäng skiljer jumbon sunderland från säker mark nere i botten och efter 0-1 borta mot Bolton senast har man nu bara tagit en poäng på de fem senaste. Man hade lite otur vid målet men skapar för lite farliga lägen själva för att kunna skylle sina problem på det. Middlesbrough har även de tre poäng upp att jaga, skillnaden är att de jagar playoff. Senast blev det full pott och 3-1 hemma mot Hull i en match där Rudy Gestede gjorde det bra och belönades med två mål. Helt klart det hetare laget och vi spikar gästerna här.

Stryktipset 192 kr

1x

X2

1x

1x

1

X2

1x2

1

1x

1

2

2

2

Topptipset 96 kr

1x

X2

1x

1x

1

X2

1x2

1






SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.se



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se

Aktiva andelsspel

Andelsspel av Andreas Nord
  • 50
    andelar
  • 100 kr
    per andel
  • 15:59
    lördag
Andreas Nord
Andreas Nord
Expert på 1x2.se
Byggs LIVE på stream lördag 12:00
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.