Systemförslag: Stryktipset & Topptipset vecka 4

Stryktipset promo

Vi var oerhört nära att följa upp Topptipsvinsten från Vecka 2, med ännu en sådan under den gångna helgen. Vi föll på att Manchester United inte vann mot Stoke, vilket väl egentligen aldrig var riktigt nära med tanke på den sena kvitteringen. Ändock följde en ganska sur eftersmak, speciellt med tanke på att utdelningen var riktigt fin och att vi redan hittat ett par kupongrensare i de andra matcherna.

Det har den här veckan återigen blivit dags för FA-Cupen. Senast det var FA-Cupspel, så gick stryktipset ordentligt åt skogen. Förhoppningsvis kan vi revanschera den omgången i helgen, när vi nu vår vana trogen här presenterar stryk&topptips-rekommendationer för den kommande omgången!

SHC Fassa Falcons HC Pustertal
1. SHC Fassa Falcons - HC Pustertal Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1-1-8

Sutton har för första gången på mycket, mycket länge lyckats vinna två matcher i rad, inför den här bataljen. Frågan är nu, kan man göra det till tre raka vinster? Problemen kring Fonte kvarstår och laget känns allmänt sargat. I FA Cup-sammanhang kan dock väldigt mycket ändras i takt med att trupper vilas osv, vilket ändå öppnar för en skrällmöjlighet i Southamptons favör. Arsenal har gått riktigt bra mot slutet, men många segrar och poäng kommer i matchernas absoluta slutskede. 90+6 var det senast, på en mycket märklig straffsituation mot Burnley. Arsenal står givetvis som favoriter, men här rekommenderas det nog faktiskt att vara extra noga med vilka elvor som skickas ut på banan. Spelar man tidigt, som vi gör, så får man slänga in en gardering.

Blackpool fortsätter att falla som en sten genom seriesystemen i England och det är sannerligen en oändlig väg tillbaka för laget som för ett par år sedan befann sig i Premier League. Blackburn är likt Blackpool ett lag som befunnit sig i Premier League, men som inte kommer att återfinnas där på många, många år, i bästa fall. Blackburn har dock inte fallit riktigt lika djupt ner i träsket som Blackpool och på senare tid har hemmalaget börjat repa något form av mod igen.Endast en förlust på senaste fem tyder på stabilare spel. Blackpool är förvisso märkligt nog betydligt starkare på bortaplan än hemmaplan, men normalt sett möter man svagare motstånd är Blackburn. Ettan känns stabil och med en X-gardering bör vi räcka väldigt långt.

FC Progres Niederkorn FC Etzella Ettelbruck
3. FC Progres Niederkorn - FC Etzella Ettelbruck Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 10-0-0

Burnley fortsätter att vara väldigt jämna i sitt spel. Man gör väldigt sällan bort sig och är otroligt svårslagna, trots att man spelar i Premier League. Senast i helgen blev man mer eller mindre rånade på poäng i bortamötet mot Arsenal där man stod upp mer än väl. Bristol är kanske hela Championships svagaste lag just nu och även om Burnley vilar halva laget så ska man fixa en seger hemma mot ett av hela Englands formsvagaste fotbollslag.

Berliner AK 07 FSV Luckenwalde
4. Berliner AK 07 - FSV Luckenwalde Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 10-0-0

Nog för att man gärna under FA-cup-veckor ska försöka finna skrällar, men här känns det snudd på totalt onödigt att gardera i hopp om att rensa kuponger. Chelsea går som bekant osannolikt bra och framförallt så är man extremt stabila mot sämre lag. Brenford är som bekant ett sämre lag. Chelsea må rotera halva elvan, men avbytarna som de blå har att sätta in är fortfarande 2-3 klasser bättre än Brentfords förstaelva. Brentford kommer in i den här matchen med 2 raka förluster i ryggen och att man ska få med sig ett resultat på Stamfordbridge, som ger dem poäng, känns högst osannolikt.

FC Luxemburg City FC Differdange 03
5. FC Luxemburg City - FC Differdange 03 Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 0-0-10

City stod för ännu en otroligt fartfylld insats mot Tottenham och ledde mycket välförtjänt efter att en timme spelats med 2-0. Precis som i medparten av matcherna man spelat i år så lyckades man dock missa 7-8 solklara målchanser på vägen och det straffade sig ännu en gång. Tottenham hade två chanser, i princip, och gjorde mål på bägge. Utan faktagrundande underlag, så känns det som om Bravo måste ha en av ligans sämsta räddnings%? Palace ser fortsatt fullkomligt bedrövliga åt och "Big Sam" som togs in som räddaren i nöden, har krävt gropen än djupare. Förlusten mot Everton i helgen har nu satt Palace i en situation där man mycket väl kan åka ur Premier League. City lär vara lagom förbannade efter de gångna matcherna och nu måste man fixa en seger. Ett reservbetonat och revansch-suget City med en Pep under hög press måste kunna avfärda Palace relativt enkelt, även om det är på bortaplan.

AS La Jeunesse D Esch/Alzette FC Luxemburg City
6. AS La Jeunesse D Esch/Alzette - FC Luxemburg City Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 0-0-10

Lincoln har skrällt på bra hittils under sin FA-Cup-resa, men här borde det ta slut. Brighton är som bekant kanske hela Championships bästa fotbollslag och det ska mycket till om vi inte får se Brighton i Premier League nästa år. Lincoln håller till på en lägre nivå men då man faktiskt har riktigt fin form och FA-Cupen normalt sett innehåller väldigt många skrällar så känns den här matchen ganska lurig. Brighton lär garanterat vila ett par spelare för att behålla sin PL-plats i ligan och det öppnar återigen för ett skrällbenäget Lincoln. Brighton är storfavoriter, men här garderar vi och hoppas på en kupongrensare.

BFC Dynamo LFC 1892 Berlin
7. BFC Dynamo - LFC 1892 Berlin Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 10-0-0

Boro har vansinnigt svårt att göra mål, vilket lett till att man trots ganska stabilt spel överlag nu dragits in i bottenstriden i ligan. Även om man bör fokusera på ligan, så är detta en utmärkt möjlighet för Premier League-klubben att få en vinst under bältet och dessutom stänka dit ett par baljor. Man såg faktiskt väldigt motiverade ut i senaste FA-Cup-omgången och den här veckan är motståndet av ritktigt svag klass. Ett Boro som borde ta alla möjligheter i världen att försöka öka på sitt stukade självförtroende ska ro hem den här matchen om så hela b-laget startar.

HC Asiago HC Valpellice
8. HC Asiago - HC Valpellice Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 0-1-9

Efter en riktigt svag period, med Newcastles mått mätt, så har man nu återigen repat mod och spelat hem 3 raka vinster. Det har sett bättre ut för varje match som gått den senaste tiden och 4-0 mott Rotterham i helgen styrkte det. Newcastle är ett lag som på pappret känns starkare än flera av de nuvarande Premier League-lagen och det mesta talar för att skatorna ska återvända till högstaligan nästa år. Newcastle håller faktiskt PL-kvalité på de flesta lagdelarna, vilket Oxford sannerligen inte gör. Det ska till en rejäl underprestation av Newcastle här om Oxford ska ha någon chans. Vi har dock sett märkligare saker ske i FA-Cupen förr och med tanke på att Oxford visat ännu godare form mot slutet än Newcastle, om än förvisso i en lägre liga, så garderar vi med ett kryss.

FSV Optik Rathenow Malchower SV
9. FSV Optik Rathenow - Malchower SV Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1-0-9

Huddersfield har vi spikat många gånger i tidigare styktipsomgångar, och vi var på god väg att göra så igen. Laget känns väldigt stabilt och i senaste FA-Cup-omgången så visade man inga tendenser över huvud taget att dra ner på takterna trots att det var cupspel, när man körde över Port-vale med hela 4-0. Rochdale är dock bättre än Portvale och även om hemmalaget åkt på två tunga förluster de sensate omgångarna så kan man inte förbise att man dessförinnan hade sex raka segrar. Rochdale har vunnit 3 av sina fyra senaste hemmamatcher och trots att Hudderfield är ett bättre fotbollslag så bör Rochdale ha kvalitéer nog att hålla den här matchen jämn.

Ludwigsfelder FC SV Falkensee-Finkenkrug
10. Ludwigsfelder FC - SV Falkensee-Finkenkrug Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 10-0-0

Tottenham fixade ett kryss i supermatchen mot City i helgen utan att imponera. Man borde faktiskt förlorat den matchen. Oavsett så går Londonlaget fortsatt fint och här är det givetvis ljusår i ren grundkapacitet mellan lagen. Wycombe är väl just nu mest kända för att man har den enorme Akinfenwa i truppen. Mannen som troligen är mer känd för vad han lyft i bänkpress än för sina prestationer på fotbollsplanen. Tottenham tappar inte poäng här om man når upp i 65-70% av sin normala maxkapacitet. En gardering i hopp om bättre utdelning känns bortkastad här.

Här på kupongens sista del, smyger det sig in lite Championship-matcher. Vi skrev i förra veckans inlägg om Zola's ankomst till tränarposten för Birmingham, och hur misslyckat detta blivit. Birmingham står ännu utan seger under Zolas styre, efter ännu ett kryss mot för året mycket svaga Blackburn föregående helg. Norwich vände en tråkig trend med tre raka utan seger, till en vinst mot Wolverhampton. Birmingham är bedrövliga just nu, men också väldigt kryssglada. En helgardering känns på sin plats då lagen ligger kloss i tabellen och dessutom har förtvivlat svårt att hitta någon kontinuitet över huvud taget.

Preston stod för en stark vändning borta mot Aston Villa förra helgen när man hämtade upp 2-0 till 2-2 mot slutet. Preston har fortfarande bra häng på top 6 och segrar mot lag som Ipswich måste bara bärgas om man ska kunna klättra upp mot de så viktiga kvalplatserna. Preston har två vinster och två kryss på hemmaplan, på sina senaste fyra matcher. Ipswich har ett fullkomligt bedrövligt bortafacit och är dessutom i ingemansland i tabellen. Hemmaplansfördelen och motivationsfördelen som Preston borde ha, gent emot Ipswich, ska räcka långt här. Vi tar raka ettan.

Queens park kan glömma allt vad återkomst till Premier League heter inom en snar framtid. Man förstörde det med en katastrofal säsongsinledning. På hösten har man dock vaknat till och med tre segrar, och endast en förlust, på senaste fem så ser man iallafall ut att kunna kliva upp i mitten av tabellen snart, och lämna botten bakom sig. Annat får man säga om Burton, där mörkret sluter sig sakta men säkert vecka efter vecka. Nu har man förlorat fyra matcher i rad och det blir än värre då faktum är att Burton vunnit EN match, på sina TIO senaste på bortaplan. Då kom vinsten mot ligajumbon Rotterham, dessutom. QPR är på väg uppåt, Burton på väg i rakt motsatt riktning. Hemmaplan och viktiga poäng på spel. Det här ska QPR lösa!

-

Stryktipsraden den här veckan kostar 144 kr, och Topptipsraden 96 kr. Notera i vanlig ordning att topptipsraden ser aningen annorlunda ut än stryktipsraden, även om grundtipsen ser likadana ut.

Stryktipset (144 kr):

1
X
2
2
1
X
3
1
4
1
5
2
6
X
2
7
1
8
X
2
9
1
X
2
10
1
11
1
X
2
12
1
13
1

Topptipset (96 kr):

1
1
X
2
2
1
X
3
1
X
4
1
5
X
2
6
X
2
7
1
8
X
2






SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.se



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se

Aktiva andelsspel

Andelsspel av Andreas Nord
  • 50
    andelar
  • 100 kr
    per andel
  • 15:59
    lördag
Andreas Nord
Andreas Nord
Expert på 1x2.se
Byggs LIVE på stream lördag 12:00
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.