Hejsan svejsan, nu är de ytterligare dags för ett bloggspel uppe i 3 raka nu. Förra bloggspelet i Australien (maxspel) satt enkelt efter bara 39 minuter.

Varit lite stolpe ut de två sista veckorna, det lite hårdare spelen i MLS har missats där man trodde att man skulle få ut mer av, men så vet vi att det är i bettingvärlden. MLS och Sydamerika (framförallt) Brasilien som precis drog igång förra helgen fortsätter vilket är härligt. Men nu vänds blickarna mot Australien återigen där det vankas Kvartsfinaler.

Elemineringsrundorna (Kvartsfinaler kan man med säga) är runt hörnet där vi ser Melbourne City vs Brisbane och Melbourne Victory-Adelaide.

Melbourne City som kom 3:a i ligan när den summerades borde ta sig till Semifinal. Laget har varit klara för slutspelet längen men har lirat bra ändå.Man hade en bra streak i slutet med 4 vinster inför sista avslutningens matchen mot Wellington där man pltösligt förlorade väldigt oväntat trots att inget av lagen hade något och spela för. Man ledde med 1-0 och tappade, borde avgjort det redan i första halvlek.

Man får tillbaka danske försvararen Jakobsen från skada och polacken Budzinski som senaste vilade.

Man var det 3:e bästa laget på hemmaplan i ligan efter suverränena Sydney och Newcastle. 

Man har iår haft ett stort spelövertag i sina matcher och skapat bra tryck på motståndarna genom Arzani, Vidosic och strikern Fornaroli som kom tillbaka från en långtidsskada i slutet av april. 5 baljor på sina 8 matcher iår är godkänt.

Bortalaget Brisbane då? Jo man skall vara väldigt glada och ens tagit sig till slutspelet. har krigat de sista 5 matcherna att komma hit inför den sista omgången Hade man kniven mot strupen , då man var tvugna att slå Perth borta samtidigt att WSW ej fick vinna hemma mot Adelaide. Man gjorde jobbet och vanna över Perth med 3-2 (Perth hade gått till slutspel om de hade vunnit) WSW som hade 1-0 och sen straff för 2-1 förlorade sedan med 3-2 efter att Adelaide kontrat in de sista. Vilket gjorde att Roars tog den sista platsen. 

Man är som ja skrivit och förut ett rätt svagt lag enligt mig, man har några riktiga åldersmän (Maccarone, Holman,Khalfallah, Mckay,Kristensen vilket gör att spelet oftast går långsamt. Ändå är de starkt och tagit sig hit då man slutade på -7 i målskillnad, doch så slutade de som  3:e bästa laget på bortaplan. vilket e ganska skumt.

Man får tillbaka backarna Bowles och Brown 

Summering

City med sin tekniska snabba fotboll kommer skapa stora problem i ett defensivt Brisbane. Brisbane kommer trolgitvis behöva göra 2 baljor imån för o kanske kunna ta sig vidare vilket ja tror är oehört svårt.

Spel: Melbourne City 1.72 4.5U 1.5xflat plockat på Unibet

Är inne på och spela både -0.75 och -1 på city med där oddsen är fina, men avaktar lite med de läggs ut på twitter i så fall.

Förhoppningsvis får vi fjärde raka!

Over and Out

//Bysen

Alla rekar
Melbourne City
2018-04-20 11:50
Melbourne City-Brisbane
4.50 u
3.24 u
Ett inlägg av
Bysen10 Bysen10