PL-dart - Omgång 4

Torsdag! Så var det dags igen. Förra veckan golvade mig dubbelt. Inget av spelen hittade hem och i samma veva blev jag sjuk. Men nu är jag tillbaka igen och det är ju torsdag, med andra ord PL-dart i Dublin i 3Arena.

William O’Connor är veckans utmanare och kanske en av de mindre intressanta namnen som PDC plockade ut. Visst, hade har sina kvaliteter och har ju till och med vunnit mot MVG. Han är stabil, men inget wow och han lär få det tufft vid tavlan i kväll.

Kvällens matcher:

Durrant-Aspinall

De båda nykomlingarna i PL möts. Förra veckan visade Durrant åter klass när han vann 7-4 över Gary Anderson. En jämn match, men Durrant höll jämna steg och gjorde rätt saker vid rätt tillfälle för att kamma hem segern. Om Durrant gjorde det bra, så gjorde Aspinall det mycket bra förra veckan. Med ett 101 avg vann han 7-5 mot MVG i en grym match. Ni vet vad jag tycker om Aspinall och jag tror att vi får se mer av hans framfart i kväll. Men jag sitter utan spel här.

Cross-Anderson

Cross förlorade mot Wright förra veckan och Cross kastade riktigt dåligt. Ett tag hade Wright knappa 50 poäng bättre avg. Det är som et få en bullseye extra varje gång. Har man det försprånget blir det enkelt att vinna matcher och precis tvärtom om man bjuder på så dåliga pilar. Cross som fullkomligt saknar självförtroende och snatchar sina pilar något enormt gör det så svårt för sig. Nio av tio förstapilar sitter lågt och blockerar därmed T20. Anderson kastade OK mot Durrant, men hade nya pilar med sig som han inte fick att fungera fullt ut. Gary kommer antingen med fler träningstimmar med dessa pilar eller så kör han pilarna som funkat bra den senaste tiden. Oavsett tycker jag att han ska ha en god chans i denna match. Däremot så har oavgjorda resultat börjat bli vanligt och jag väljer därför DNB.

Spel. Cross-Anderson. Anderson dnb. 1,72. 5/10.

Gurney-Smith

Smith fullkomligt slaktade Clayton förra veckan. Clayton som utmanare fick inget roligt besök i PL-darten. Smith vann 7-1 och kastade ett avg på 105. Gurney fick med sig ett oavgjort resultat mot Price och gjorde för en gång skull en OK match. Jag tycker dock att formen talar för Smith här. Han kastar bättre än Gurney och även om tempot kommer vara lite långsammare vilket kan vara negativt för Smith så tror jag att han fortsätter sin goda run här. Men åter tar jag på mig säkerhetsbältet.

Spel. Gurney-Smith. Smith dnb. 1,67. 5/10.

O’Connor-MVG

O’Connor kommer välkomnas fint här i kväll och Mvg får leva med lite burop. Inget som kommer påverka tror jag. MVG är just nu med dagens formkurvor bättre och ska lösa denna matchen hyfsat enkelt. Pressade odds och jag har inga spel här, men säger att MVG vinner 7-3.

Price-Wright

Kvällens match utan tvekan. Denna ser jag fram emot så oerhört mycket. Repris på semifinalen i VM där Wright drog längsta strået och sedan skrev in sig i historieböckerna med sin första VM-titel. Wright vann sin match förra veckan och Price fick oavgjort. I helgen vann de dock varsin PC-tävling och formkurvorna pekar verkligen uppåt här. Hur det slutar är sjukt ovisst. Jag säger 6-6. Men jag hittar ett annat spel här. Wright kastar så otroligt bra med sina nya pilar och har en gruppering (spetsarna sitter så tajt mot varandra i tavlan) och han kastar enormt mycket 180s just nu. Med hans tunna pilar och den grymma grupperingen så känns det som att han har autobahn rakt in i T20 med sista pilen varje gång. Wright har kostat 4,6 och 3 stycken 180s i sina tidigare PL-matcher. Förra veckans tre var verkligen i underkant då han skickade in 13(!) 140s samtidigt. Nu får vi en riktigt fin lina på att han ska kasta minst fyra 180s. Jag hugger direkt.

Spel. Price-Wright. Wright ö3,5 180s. 2,00. 5/10.

Där har ni kvällens spel. Häng med på Twitter som vanligt. Diskutera eller ställ frågor om dart. Jag älskar när ni engagerar er! —> @dartbet

Game on!


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1250 kr
9.3
Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar & undantag tillämpas.
8.0
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
9.8
18+ år - Giltig för nya spelare med första insättning på minst 100 kr. Endast 1x omsättningskrav. stodlinjen.se - spelpaus.se - Spela ansvarsfullt.
100 kr riskfritt spel
8.0
18+ Regler och villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se
Få 100 kr gratisspel
9.6
18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Registrera dig
Jag har läst och accepterar vår
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Glömt lösenord