Då var dagen äntligen här, när vår telefon-app till android släpps. Frukta dock inte, Iphone-användare! Er app är bara dagar bort från lansering också.

I vår nya telefonapp bjuds besökare på möjligheten att ställa in pushnotiser på precis allt man kan tänka sig. Spelboksposter och kanske framförallt - på spelböcker! App-användaren väljer helt själv vad denne vill ha pushar på i appen, och kan exkludera det som är oönskat. Du kan också välja att erhålla speltips kring specifika sporter, oavsett vem som rekar och mycket mera!

Vem bör ladda ner appen?

Om du är en hängiven och frekvent besökare på 1x2.se, som ofta ryggar våra rekare, så är appen ett otroligt bra komplement. Vissa rekares spel har stora oddsdropp efter publicering, och för att ha bästa möjliga chans att kunna spela till oddset som rekomenderats, så är givetvis appen den ultimata lösningen!

Första månaden GRATIS!

Efter att du laddat ner appen, så är första månaden gratis. Du loggar mycket enkelt in med dina inloggsningsuppgifter som du har på 1x2.se! Du kan således testa på om appen är något för dig, utan extra kostnad innan du bestämmer dig. Därefter kostar appen 65 kronor per månad.

Appen är nuläget bara tillänglig i Svenska och Norska playstore!

LADDA NER APPEN HÄR!

-

Problem med appen eller behöver du hjälp? Maila isåfall info@1x2.se

Ett inlägg av