Dagens trippel: Från nordväst till sydöst

Dagens trippel
Det är ungefär 4400 km fågelvägen mellan Bodø och Istanbul, så vill man se alla dagens matcher på plats blir det svårt. Men med tv och livebetting blir det skoj ändå!

Det är förstås ett par svenska lag i farten i kväll, men vi önskar dem lycka till och hoppar över dem på spelkupongen. Vi kan dock gärna dröja oss kvar i Skandinavien och heja lite på bröderna i väst.

Bet 1: Bodø/Glimt

FC Zürich - Bodö/Glimt

Torsdag 18:45, Europa League

Många lag kommer upp till Bodø och är inte alls beredda på vädret, men i kväll ska det bli soligt och ca 14 °C, så det är nog mer den långa resan och gräset som kan vara en faktor. Och Zürich är hur som helst inte en stad som aldrig fryser. Men det är också en stad med en något sämre fotbollsklubb. Just nu ligger man på en extremt icke-hedrande näst sista plats i den inhemska ligan, efter två oavgjorda och sex förluster på de första åtta matcherna. På något märkligt sätt lyckas man nästan hävda sig i varje match, så handikappet känns uteslutet - men man lyckas oftast också förlora, så här känns ettan given.

Bet 2: Başakşehir

ACF Fiorentina - Istanbul Basaksehir

Torsdag 18:45, Conference League

Desto bättre start på Başakşehir, just nu mest kända för att de har Mesut Özil i laget, och då ska sägas att de inte haft en enkel inledning på ligan. Ändå är detta en turkisk liga som inte riktigt kan mäta sig med när topplagen från Istanbul var som allra bäst. I dag är potentialen i ett Fiorentina dock låg, att döma av säsongstakten hittills, och en bortaresa till Turkiet är inte alls vad man behöver just nu. Första omgången slutade 1-1 hemma mot en klubb från Lettland som många inte ens hört talas om - så varför skulle det gå bättre i kväll?

Bet 3: 1. FC Köln

1. FC Slovacko Uherske Hradiste - 1. FC Köln

Torsdag 20:00, Conference League

Inte heller Köln har börjat super, men "okej" känns absolut inte som en överdrift. Här finns utrymme att göra saker, och Bundesliga är tight som fasen i år. Det är lite kul att de möter ett annat "1. FC", närmare bestämt 1. FC Slovácko, och har du inte stenkoll på den klubben är du definitivt förlåten. Håller du på AIK kanske du får extra tändvätska av att vi tror rätt hårt på en enkel match för Köln mot en klubb som är ganska mycket sämre, minst ett par, tre klasser, och som för närvarande har svårt att hävda sig i den generellt rätt usla tjeckiska ligan.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt